A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

МЕДИКИ ТА СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ СУМЩИНИ ПЕРШИМИ В УКРАЇНІ ОБ’ЄДНАЛИ ЗУСИЛЛЯ

Дата: 30.04.2020 15:50
Кількість переглядів: 348

Фото без описуУправління охорони здоров’я облдержадміністрації, обласний центр зайнятості та державний навчальний заклад «Сумський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості» першими в Україні підписали угоду про спільне співробітництво та партнерство.

Угода передбачає об’єднання зусиль щодо формування кадрового резерву та навчання спеціалістів з медичною освітою, які можуть бути залучені до виконання на території України заходів стабілізації епідемічної ситуації, спричиненої коронавірусною хворобою (COVID-19).

Підписанти декларують основними завданнями, зокрема, сприяння просвітницькій діяльності, участь у навчальних програмах та заходах з підвищення кваліфікації медичних працівників, а також громадян, які мають відповідну медичну підготовку, але працюють поза межами системи охорони здоров’я. У планах - навчання безробітних, зареєстрованих у центрах зайнятості, медичним навичкам, залучення фінансового ресурсу та людського потенціалу до цієї роботи об’єднаних територіальних громад.

За словами директора Сумського обласного центру зайнятості Володимира Підлісного, тепер надто важливо наповнити угоду результативним змістом, ефективно акумулювати надбання усіх сторін, аби всебічні зусилля принесли зримі та відчутні плоди.

Начальник управління охорони здоров’я облдержадміністрації Дмитро Кравцов впевнений, що підписана угода та актуальні дії, які на часі, не лише піднімуть престиж медичного працівника, а й дадуть високий коефіцієнт корисності у плані профілактики та лікування різних хвороб.        


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь