A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ЗДІЙСНЕНО ВИВІЗ СМІТТЯ ВІД НАСЕЛЕННЯ

Дата: 23.04.2020 13:53
Кількість переглядів: 542

Фото без описуТрадиційно у третій вівторок місяця, та з збільшенням кількості твердих побутових відходів ще й в середу, здійснюється організоване збирання та вивезення ТПВ з вулиць Липової Долини.

Після Великодня, здійснено  вивіз сміття з приватного сектору селища, вивезено понад 8 причепів ТПВ, що становить 64 м3.

Спостерігаємо тенденцію щодо збільшення вивезення відходів кожного разу. Маємо надію, що жителі селища прислуховуються до звернень селищної ради, роблять відповідні висновки та свідомо будуть і надалі користуватися безкоштовними послугами з вивезення.

Нагадуємо, що згідно статті 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення, порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів тягнуть за собою накладення штрафу.  На громадян - від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності - від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Але питання не у штрафах, а у нашому відношенні до відходів, які ми продовжуємо зносити до ярків, лісів, котлованів та узбережжя водойм.

Тому, давайте цінувати та підтримувати роботу тих хто дбає про благоустрій та порядок на території селища, берегти природу і навколишнє середовище.

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь