A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

СТРАТЕГІЯ РОЗВИТКУ ГРОМАДИ

Дата: 04.03.2020 15:07
Кількість переглядів: 589

У Липоводошинській об’єднаній громаді відбулося засідання з питань розробки Стратегії розвитку громади за участю  представників Сумського регіонального офісу ULEAD з Європою.

«У розробці стратегії розвитку громади ключова роль належить її мешканцям. Тому дуже важливо долучати до розробки стратегії широке коло учасників: представників громадськості, молодь, підприємців, які працюють в даній громаді. Розробка стратегії дасть можливість громаді вибрати вектор розвитку, раціонально використовувати наявні ресурси і цілеспрямовано йти до досягнення поставлених цілей», – пояснила Марина ЛОБОВА, керівник Сумського регіонального офісу ULEAD з Європою.

Григорій СТАРИКОВ, радник з питань регіонального розвитку Сумського регіонального офісу зазначив, що Стратегія розвитку – це, в першу чергу, спрямування обмежених ресурсів на пріоритетні напрями розвитку. Проте, це і шлях пошуку самобутності громади, її територіальної та соціальної згуртованості.

Сама Стратегія розвитку орієнтовно буде розрахована на 2020-2027 роки. Найближчим часом  на сайті  Липоводолинської громади  буде розміщено оголошення «Про збір  ідей  проектів до Стратегічного  розвитку Липоводолинської об’єднаної  громади».

У своїй діяльності під час розробки Стратегії розвитку Робоча група буде спиратися на пропозиції та зауваження, які будуть надходити від громади під час проведення обговорень, зустрічей, засідань тощо.

Орієнтовна дата завершення розробки Стратегії розвитку Липоводолинської  об’єднаної громади планується на  червень 2020 року.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь