A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ПРОВЕДЕНО СЕСІЮ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 20.02.2020 09:44
Кількість переглядів: 443

Фото без описуВідбулось третє пленарне засідання 7-ї сесії  Липоводолинської селищної ради. У роботі сесії взяли участь 22 депутати.

В порядок денний  додатково включено звернення Всеукраїнського Об’єднаного Штабу захисту української землі.  З цього приводу депутатами прийнято рішення «Про приєднання  Липоводолинської об’єднаної територіальної громади  до народної ініціативи стосовно  реформування земельних відносин»  та  вирішено  уповноважити Сергія НИЩЕТУ, селищного голову на підписання і направлення відповідного звернення народному депутату України, Максиму ГУЗЕНКУ.

Затвердивши порядок денний, депутати перейшли до розгляду питань.

На засіданні сесії затвердили програму захисту  населення і  територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2020-2024 роки, звіти про виконання сільських бюджетів  за 2019 рік та Статути навчальних закладів середньої освіти.

Ухвалено рішення про функціонування офіційного  вебсайту Липоводолинської селищної ради Липоводолинської селищної об’єднаної територіальної громади. Більш детальну інформацію щодо вебсайту буде оприлюднено додатково.

Розглянуто ряд земельних питань, з яких винесено відповідні рішення. Серед них питання про встановлення меж земельним ділянкам на місцевості, затвердження технічної документації   та передача земельних ділянок у  власність, погодження надання дозволу  на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок за межами населених пунктів на території Липоводолинської селищної ради та інші.

Всі питання, що подано на розгляд пленарного засідання сесії, були попередньо розглянуті на засіданнях постійних комісій. 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь