A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

Пенсійний Фонд України

43 УКРАЇНЦІ ЗАГИНУЛИ НА РОБОТІ ВНАСЛІДОК СП’ЯНІННЯ

Робота в стані сп’яніння є частою причиною травм – навіть невеликий вміст алкоголю в крові, який не має явних зовнішніх ознак, зменшує швидкість реакцій, знижує уважність та прискорює стомлюваність.

10:50 07.02.2023

ФОНД СОЦІАЛЬНОГО СТРАХУВАННЯ УКРАЇНИ ЗАВЕРШИВ ПЕРЕДАЧУ СПРАВ ПОТЕРПІЛИХ ДО ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ

У січні Фонд соціального страхування України завершив передачу справ про страхові виплати потерпілих на виробництві – загалом до Пенсійного фонду передано сотні тисяч особових справ в усіх регіонах. Це дозволить Пенсійному фонду забезпечити страховий захист близько 170 тисяч українців, які постраждалі внаслідок нещасних випадків на роботі або мають професійне захворювання, а також їх родин.

09:05 06.02.2023

НА СУМЩИНІ ДОПОМОГА ЗА ДЕНЬ ЛІКАРНЯНОГО ЗРОСЛА НА ПОНАД 75 ГРИВЕНЬ ЗА ДВА РОКИ

Допомога за час лікування компенсує працівникам втрачений заробіток та дозволяє зосередитись на одужанні. Навіть в умовах пандемії, а потім повномасштабного вторгнення виплати від Фонду соціального страхування України продовжували зростати.

13:30 01.02.2023

ЧИ ОПЛАТЯТЬ ЗАЯВИ-РОЗРАХУНКИ, ЯКІ ФССУ ПРИЙНЯВ, АЛЕ НЕ ВСТИГ ПРОФІНАНСУВАТИ ДО 01 СІЧНЯ?

Фонд соціального страхування України продовжував фінансувати лікарняні і декретні допомоги навіть у період найбільш активних бойових дій та упродовж 2022 року виплатив для 2,5 мільйона українців понад 17 мільярдів гривень допомог за лікарняними. Однак з 01 січня 2023 року ФССУ передав цю функцію до Пенсійного фонду України.

11:22 27.01.2023

ДЛЯ ПОТЕРПІЛИХ НА СУМЩИНІ ЗА КОШТИ ФССУ ОПЛАЧЕНО ПОНАД ОДНУ ТИСЯЧУ ЗАСОБІВ РЕАБІЛІТАЦІЇ, ПОСЛУГ ПРОТЕЗУВАННЯ, ЛІКІВ, КОЛЯСОК ТОЩО

Попри умови воєнного стану Фонд соціального страхування України продовжував опікуватись тими, хто постраждав на роботі – внаслідок нещасних випадків чи професійних захворювань.

11:21 27.01.2023

КУДИ РОБОТОДАВЦЯМ ПОДАВАТИ ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ВИПЛАТУ КОШТІВ ЗА ЛІКАРНЯНИМИ?

Щоб зменшити ризик затримок при виплаті працівникам допомог за лікарняними, ще в 2018 році Фонд соціального страхування України впровадив систему оперативного інформування про здійснення виплат.

11:20 27.01.2023

ПОНАД 60 ТИСЯЧ ПРАЦІВНИКІВ СУМЩИНИ ОТРИМАЛИ ДОПОМОГИ ВІД ФОНДУ СОЦІАЛЬНОГО СТРАХУВАННЯ УКРАЇНИ

Попри повномасштабне вторгнення, допомоги за час лікування, по вагітності та пологах і на поховання продовжують отримувати всі українці, в яких настав страховий випадок.

15:13 16.01.2023

ЗАХОДИ ПО ЗАПОБІГАННЮ ВИРОБНИЧОМУ ТРАВМАТИЗМУ ВЗИМКУ

В зв`язку із  значним зниженням температури навколишнього повітря необхідно нагадати роботодавцям та кожному з нас про своє здоров’я, точніше сказати, про особливості його збереження в зимовий період. Адже в морозні дні, при недотриманні низки правил перебування на відкритому повітрі, можливо завдати не тільки непоправної шкоди здоров’ю, а в деяких випадках, і призвести до біди.

11:07 16.01.2023

НА СУМЩИНІ ПОТЕРПІЛИМ НА ВИРОБНИЦТВІ СПРЯМОВАНО ПОНАД 17,4 МЛН ГРН ЩОМІСЯЧНИХ СТРАХОВИХ ВИПЛАТ У СІЧНІ

В Україні триває реорганізація системи соціального страхування – з 01 січня 2023 року Фонд соціального страхування України передав свої завдання та функції до Пенсійного фонду. Зокрема, до компетенції ПФУ тепер належить фінансування лікарняних і декретних допомог, допомог на поховання, а також одноразових і щомісячних страхових виплат.

16:12 11.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь