A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ВОЛОДИМИР АРТЮХ: БЕЗПЕКОВА СИТУАЦІЯ НА СУМЩИНІ ПІД КОНТРОЛЕМ

Дата: 22.02.2024 11:10
Кількість переглядів: 43

Фото без опису✅Про це очільник Сумщини зазначив під час робочої поїздки на Роменщину.

💬” Активно розповсюджується інформація про можливий наступ на Сумщину. Це ніщо інше, як проведення інформаційно-психологічних операцій ворога, – зазначив Володимир Артюх. – Ми відслідковуємо цю інформацію. Плани ворога нам відомі і зрозумілі: у нашому регіоні, в кожній громаді створити нервову ситуацію, коли люди будуть боятися за своє майбутнє, за життя своїх близьких».

☝️Не можна нехтувати заходами безпеки, ігнорувати сигнали повітряної тривоги. Проте, за словами начальника Сумської ОВА, не варто панікувати щодо наступу ворога.

💬«У мене на системній основі спілкування з командуванням угруповань Збройних Сил України, які дислокуються на території Сумської області, я вам маю зазначити: угруповань з боку російських військ, які б були спроможні знову виконувати заходи щодо окупації нашої території, сьогодні немає, – підкреслив Володимир Артюх. – Та чисельність ЗСУ, яка знаходиться на території Сумської області, спроможна утримати ті угрупування нашого противника, які стоять навпроти сумського регіону. Тож свої завдання Збройні сили виконають».

👉Начальник Сумської ОВА закликав керівництво районів та громад не допускати паніки серед місцевого населення: «Безпекова ситуація в регіоні знаходиться під контролем ЗСУ, військової адміністрації, сил безпеки, оборони, СБУ, поліції, Національної гвардії. У нас потужні сили і засоби, які не дозволять ворогу розраховувати на якийсь рух у наш бік».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь