Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ЛИПОВОДОЛИНСЬКОЮ СЕЛИЩНОЮ РАДОЮ ЗАБЕЗПЕЧЕНО РЕАЛІЗАЦІЮ ОСНОВНИХ ПОЛОЖЕНЬ ПРОГРАМИ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ НА 2023 РІК

Дата: 25.01.2024 15:48
Кількість переглядів: 54

Фото без описуСьогодні, на засіданні чергової сесії Липоводолинської селищної ради заслухали інформацію начальника відділу соціального захисту населення Липоводолинської селищної ради Володимира ТКАЧЕНКА про стан виконання Програми соціального захисту населення за 2023 рік.

Реалізація основних положень Програми дало змогу підтримати вразливі верстви населення, а також військовослужбовців та членів їх родин, внутрішньо переміщених осіб, осіб з інвалідністю та осіб похилого віку.

Так, забезпечено надання матеріальної допомоги мешканцям селищної ради на загальну суму 5 мільйонів 911 тисяч гривень, зокрема допомогу військовослужбовцям та членам їх родин надано на суму 3 537 тисяч гривень, в тому числі разову грошову допомогу по 5 тисяч гривень надано 466 особам на суму 2 330 тисяч гривень, допомогу на лікування та реабілітацію надано 40 особам на суму 527 тисяч гривень, а також 17 родинам загиблих надано допомогу на поховання по 25 тисяч гривень на суму 425 тисяч гривень та допомогу на облаштування місць поховання та встановлення пам’ятних знаків по 15 тисяч гривень на суму 255 тисяч гривень.

Забезпечено надання грошової допомоги на придбання деревини паливної 157 особам на суму 1 099 тисяч гривень із розрахунку 7 тисяч гривень на домогосподарство.

Протягом 2023 року надано матеріальну допомогу на лікування та подолання складних життєвих обставин 218 мешканцям громади на суму 765 тисяч гривень. Двом особам, які потребують гемодіалізу надано матеріальну допомогу по 25 тисяч гривень. Щомісячно виплачувалась стипендія сторічній особі в розмірі 500 гривень. Для 13 осіб організовано виплату допомоги на поховання незастрахованих осіб із розрахунку 2 тисячі гривень на особу. Відшкодовано 4 тисячі гривень за надання телекомунікаційний послуг пільговим категоріям населення. В грудні 2023 року до Міжнародного дня людей з інвалідністю та новорічно-різвяних свят 52 дітям з інвалідністю надано подарункові набори у вигляді солодощів на суму 15 тисяч гривень. Частково компенсовано вартість проїзду дітей пільгових категорій та супроводжуючих осіб до оздоровчих закладів на суму 20 тисяч гривень.

Організовано роботу по призначенню і виплаті компенсації фізичним особам за надання соціальних послуг з догляду на непрофесійній основі на загальну суму 389 тисяч гривень.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь