A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

З НОВИМ 2024 РОКОМ!

Дата: 31.12.2023 11:53
Кількість переглядів: 35

Фото без описуШановні жителі Липоводолинської селищної територіальної громади!

Прийміть щирі вітання з прийдешнім Новим роком!

Збігають останні дні 2023 року. Він випробовував нас на міцність і чуйність, на готовність допомагати Збройним Силам України та один одному, адаптуватись до всіх викликів. Але те, що здавалось би, повинно було зробити нас слабкими, навпаки – додало сил і об’єднало заради єдиної мети – Перемоги. У спільній боротьбі проти ворога, ми стали ще сильнішими, ще витривалішими і ще згуртованішими. Кожен зайняв свій фронт та разом ми працювали на нашу спільну перемогу, на благо нашої громади та України!

На жаль, і цей рік не минув без втрат… З початку повномаштабної вторгнення, громада втратила 19 своїх Героїв, відважних захисників. Переживаючи це горе разом з родинами, вклоняємось їх пам’яті, довіку будемо вдячні за їх подвиг.

Дякую нашим Захисникам і Захисницям за відвагу, мужність і героїзм! Ми молимось за вас та робимо все можливе, щоб разом з вами наблизити день, коли на нашій землі не залишиться жодного ворога.

На порозі 2024 рік. Ще один рік надій, сподівань, великих планів і Перемоги! Кажуть, якщо загадати бажання у новорічну ніч – воно обов’язково здійсниться. У нас воно одне-єдине на мільйони українців.

Нехай 2024 рік принесе нам довгоочікувану перемогу та мир. Щоб українське небо більше ніколи не чуло свисту ракет, а українська земля більше ніколи не здригалася від вибухів. Підтримуємо наших бійців на передовій, працюємо на Перемогу і щиро сподіваємось, що рік наступний стане переможним роком!

Спасибі всім і кожному за єдність, чуйність, витримку та небайдужість. Щиро зичу, щоб родини дочекалися своїх Героїв живими та здоровими, щоб наші діти забули про жахіття війни і росли щасливими. Божої охорони, непробивного щита нашим воїнам, сили й звитяги здолати ворога, а кожній родині достатку у домі, спокою і доброї долі, миру і благодаті.

Підтримуємо та віримо в ЗСУ!

Слава Україні! Слава її Героям!

З Новим 2024 роком!

З повагою селищний голова Володимир ШТАНЬКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь