Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

СВЯТО ДЛЯ ОСОБЛИВИХ ДІТОК

Дата: 12.12.2023 16:09
Кількість переглядів: 49

Фото без описуДень Святого Миколая – улюблене свято дітей і навіть дорослих, які теж мріють про диво. На свято Миколая чекають мільйони малюків в усьому світі, адже, окрім подарунків, він приносить в кожну оселю радість, надію та любов.

✔️ В атмосфері радості, тепла та здійснення дитячих мрій, відділ "Служба у справах дітей", відділ соціального захисту населення Липоводолинської селищної ради, фахівець з соціальної роботи КУ "Центр надання соціальних послуг" спільно з працівниками Центру культури і дозвілля та Благодійним фондом "Рокада" Суми, організували святкове дійство для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, з числа ВПО та дітей з особливими можливостями та такі, що опинилися в складних життєвих обставинах.

🎉 Діти повністю поринули у пригоди: розмальовували святкові пряники, знайомилися із різними казковими персонажами, відгадували загадки, змагалися у різних конкурсах, танцювали, співали та весело водили хороводи, гарно провели час з аніматорами.

🎁 Головним героєм дійства був Святий Миколай, на якого дуже чекали діти. На свято Чудотворець завітав із подарунками. Зазначимо, що подібні заходи для дітей пільгових категорій у громаді влаштовують вже не вперше. Адже нині діти, а особливо діти ВПО потребують уваги та підтримки.

🪄 Напередодні різдвяно-новорічних свят хочеться усім дітям подарувати трішки справжньої дитячої казки. Дякуємо всім, хто долучився до проведення цього заходу. Діти, отримали масу приємних вражень, не приховуючи позитивних емоцій.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь