Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ЛИПОВОДОЛИНСЬКА ГРОМАДА НА РЕГІОНАЛЬНОМУ ФОРУМІ

Дата: 11.12.2023 15:58
Кількість переглядів: 83

Фото без описуСьогодні на Сумщині відбувся регіональний форум «Людський вимір – інклюзивні дані для стабільності та розвитку», організований Міжнародною організацією з міграції (МОМ) за підтримки Уряду Канади.

Серед громад-учасниць - Липоводолинська громада у складі спеціалістів селищної ради на чолі з першим заступником селищного голови Ольгою ХИЖНЯК.

Протягом 2023 року за підтримки МОМ було проведено низку робіт та заходів з підтримки постраждалих територій нашого регіону.

Проєкти 10 громад Сумської області отримали грантову підтримку в рамках проєкту «Людський вимір – інклюзивні дані для стабільності та розвитку». Найбільшу відзнаку та підвищений грант від МОМ в обсязі по 925 тис. гривень отримали лише два проєкти, один з яких: «Забезпечення надання соціально важливих послуг для вразливих категорій населення Липоводолинської громади», розроблений спеціалістами Липоводолинської селищної ради.

Вдячні Міжнародній організації з міграції, ЗУРЦ за надані м'які вміння під час тренінгів, навчання, під час яких набуті нові навички та інструменти для вивчення потреб населення працівниками Липоводолинської селищної територіальної громади та за придбане обладнання для відділення натуральної допомоги КУ "Центр надання соціальних послуг"! Громадам - партнеркам: Глухівська, Ямпільська, Тростянецька, Новослобідська, Сумська, Лебединська, Кролевецька, Чернеччинська, Конотопська за ідеї та проєктний досвід!

Вдячні за довіру та сподіваємося на подальшу співпрацю у 2024 році!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь