Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ЗАВЖДИ ПЕРШІ. НА ЇХНІХ ПЛЕЧАХ ТРИМАЄТЬСЯ МИР!

Дата: 06.12.2023 09:51
Кількість переглядів: 108

Фото без описуШановні військовослужбовці, захисники та захисниці України!

Щиро вітаю Вас з Днем Збройних Сил України!

Сьогодні на долю військовослужбовців Збройних сил України – нащадків славних українських козаків – випало важке випробування війною. Наші воїни щодня гідно складають цей іспит на мужність і любов до України. Український воїн – надійний захисник, відданий патріот і людина, для якої честь, свобода і незалежність одна з найвищих життєвих цінностей.

Останні декілька років День Збройних Сил України відзначається в умовах війни. І тисячі солдатів і офіцерів героїчно захищають свою землю зі зброєю в руках. На сьогодні військова справа притаманна не тільки чоловікам, її опанували й представниці «слабкої» статі. Жінка на війні сьогодні не новина. Тож цього дня привітання приймають й представниці жіноцтва, які вірно несуть службу по захисту держави.

Захисники та захисниці стали справжнім щитом, який оберігає нас від ворога, показує міць та силу нашої держави. Дякую кожному з вас, хто сьогодні боронить нашу землю від російського окупанта.

Я глибоко переконаний, що українські Збройні Сили є і будуть справжньою національною гордістю, гарантуватимуть стабільність та суверенітет України. І в цей святковий день, сердечно вітаю всіх військових зі святом і висловлюю щиру вдячність тим, хто сьогодні стоїть на бойовому посту, захищаючи територіальну цілісність та національні інтереси країни.

На жаль війна не буває без жертв, і серед наших земляків є й ті, хто віддав свої життя за мир на рідній землі. Пам’ять про них назавжди залишиться в серцях жителів нашої громади.

Я висловлюю щирі співчуття рідним і близьким загиблих наших Героїв, які віддали свої життя під час війни з російськими загарбниками і низько схиляю голову перед їх родинами.

Висловлюю вдячність та шану матерям і батькам, які виховали у своїх синів та дочок надзвичайно сильне відчуття патріотизму та безмежної відданості Батьківщині.

Щиро зичу всім нам найскорішої перемоги, а нашим захисникам − козацької мужності, дідівської гідності, батьківської мудрості та незламної сили волі. Від щирого серця бажаю військовослужбовцям віри у перемогу, міцного здоров’я, військової вдачі, а їхнім сім’ям - дочекатися Героїв, які повернуться додому живими!

Слава Україні!

Слава Збройним силам України!

Героям слава!

З повагою селищний голова Володимир ШТАНЬКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь