Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ОКРЕМІ КАТЕГОРІЇ НАСЕЛЕННЯ МОЖУТЬ ОТРИМАТИ МАТЕРІАЛЬНУ ДОПОМОГУ НА ПРИДБАННЯ ДРОВ

Дата: 19.10.2023 16:09
Кількість переглядів: 206

Фото без описуСьогодні на засідання сесії селищної ради депутати внесли зміни до Програми соціального захисту населення на 2023 рік, затвердженої рішенням Липоводолинської селищної ради від 22.12.2022.

Одним із внесених пунктів до Програми є виплата матеріальної допомоги на придбання деревини паливної під час військового стану для окремих категорій населення з числа осіб та родин, які потрапили в складні життєві обставини та нездатні самостійно подолати ці обставини, в першу чергу одному із членів родин загиблих або померлих військовослужбовців, родин військовослужбовців, які потрапили у полон або зникли безвісти, військовослужбовців, які отримали складні поранення, контузії, каліцтва, одному із членів родини внутрішньопереміщених осіб із окупованих територій та територій з активними бойовими діями. Виплата допомоги здійснюється із розрахунку 7 тисяч гривень на домогосподарство. В кожному випадку рішення щодо виплати допомоги приймається виконавчим комітетом на підставі обгрунтованого звернення та визначення потреби на основі акту обстеження. Допомога виплачується в разі, якщо у житловому приміщенні наявне обладнання для опалення твердим паливом.

Також, з метою збереження пам’яті про осіб, які віддали своє життя захищаючи свободу і незалежність України, прийнято рішення щодо виділення 170 тисяч гривень на виготовлення та встановлення в центральній частині селища Липова Долина металевих композицій з інформацією про осіб, які загинули при захисті територіальної цілісності України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь