A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ЗВІТ ПРО НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ ЗА СЕРПЕНЬ 2023 РОКУ

Дата: 06.09.2023 13:05
Кількість переглядів: 38

Відділом “Центр надання адміністративних послуг” Липоводолинської селищної ради було прийнято 915 відвідувачів, надано 300 консультацій, зареєстровано звернень для отримання адміністративних послуг 1600, видано 1580 результатів адміністративних послуг. У тому числі за видами послуг:Фото без опису

  • Реєстрація місця проживання/зняття з реєстрації, формування та ведення Реєстру територіальної громади - зареєстровано місце проживання - 28 осіб, із них 5 дітей, знято з реєстрації місця проживання - 31 особу. Видача різних видів довідок у цій сфері: витягів про реєстрацію місця проживання - 341, витягів про склад осіб зареєстрованих за адресою - 78, довідок на запити, які надходять від органів судової влади та правоохоронних органів, нотаріусів, пенсійного фону, соціального захисту, центру зайнятості - 176.

Всі зміни про реєстрацію або зняття з реєстрації місця проживання щотижня передаються до Державної міграційної служби району для занесення до Єдиного державного демографічного реєстру.

Щомісячно відділу ведення Державного реєстру виборців Роменської РДА надаються відомості, на підставі яких здійснюється поновлення бази даних Державного реєстру виборців. Уточнення реєстраційних даних виборців здійснюється на постійній основі.

Станом на 01 вересня 2023 року в Громаді зареєстровано 11 983 громадян.

  • Адміністративні послуги у сфері державної реєстрації актів цивільного стану -  зареєстровано 1 шлюб  та прийнято 2 заяви на реєстрацію шлюбу в наступному місяці; видано 16 свідоцтва про смерть; 1 свідоцтво про народження дівчинки Таїсії.
  • Державна реєстрація юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців - 18 (здійснено  реєстрацію 2 ФОП та створено 1 юридичну особу; внесення змін до юридичної особи - 4 , видано витягів з ЄДР - 4 та 7 інформаційних довідок, передано документів реєстраційної справи за місцезнаходженням - 6).
  • Державна реєстрація речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень – зареєстровано 637 заяв,  з них: 113 заяв про реєстрацію права власності та 524 про реєстрацію іншого речового права.

Проведено 660 реєстраційних дій: всього задоволено заяв, сформовано та видано 591 витягів з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, у т.ч. реєстрація права власності 113, реєстрація іншого речового права 290, реєстрація змін 137 та припинення іншого речового права - 188, в т.ч. за попередній місяць. Відскановано за місяць близько 3000 документів.

  • Адміністративні послуги у сфері ДЗК - видано 85 витягів із ДЗК та 34 витягів НГО.
  • Соціальні послуги - сформовано та передано 70 електронних заяв та відповідних документів для призначення соціальних послуг через програму “Соціальна громада” та Інформаційно-аналітичну систему: (житлові субсидії - 4 соціальні допомоги - 31, пільги - 5, прийнято заяв від власників житла на компенсацію за розміщення ВПО - 31, взято на облік ВПО - 1).
  • Будівельні послуги через ЄДЕССБ -1.
  • Паспортний сервіс -100. Прийнято поданих заяв:
  • 21 на вклейку фотокартки до паспорта старого зразка при досягненні 25 та 45-річного віку,
  • 7  на оформлення IDкартки вперше,
  • 37 закордонного паспорта вперше,
  • 16 обмін паспорта зразка 1994 року на IDкартку,
  • 10 на одночасне оформлення IDкартки і закордонного паспорта,
  • 7 обмін  IDкартки,
  • 2 обмін закордонного паспорта.

Отримано готових документів: 61 закордонних паспорта та 45  ID-картки.

У серпні 2023 року надійшло коштів до місцевого бюджету за надані адміністративні послуги відділом “Центр надання адміністративних послуг“ Липоводолинської селищної ради у суммі 109 881.80 грн., з початку року 739 999. 76 грн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь