Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

У ЛИПОВОДОЛИНСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ ОБГОВОРИЛИ ПИТАННЯ НАЦІОНАЛЬНО-ПАТРІОТИЧНОГО ВИХОВАННЯ В УМОВАХ ВІЙНИ

Дата: 21.08.2023 13:33
Кількість переглядів: 185

Фото без описуДнями, в Липоводолинській селищній раді  відбулося засідання круглого столу, присвяченого питанню національно-патріотичного виховання неповнолітніх та молоді в умовах повномасштабної війни.

У роботі засідання взяли  участь селищний голова Володимир ШТАНЬКО, перший заступник селищного голови Ольга ХИЖНЯК, начальник Роменського районного сектору №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області Олександр ВЕЛИКОДНИЙ, головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради Анна ДЕРКАЧ та волонтерка  Роменського районного сектору №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області Яни СИТНИК.

«Наша нація переживає важкі, але унікальні часи. Такого всеосяжного, патріотичного піднесення нації, яке відбувається зараз, наша історія ще не бачила, – зазначив Володимир ШТАНЬКО, звертаючись до учасників зібрання. – На жаль, це явище викликала війна, яка згуртувала нас, об’єднала заради однієї цілі – перемоги українців над віковічним ворогом. Саме зараз надзвичайно важливо вчити та берегти нашу історію, доповнювати ці знання для молоді любов’ю до своєї батьківщини та зрощувати у них патріотизм заради побудови мирного та розвиненого суспільства».

У продовж роботи основну увагу учасники звернули на питання співпраці з освітніми та культурними закладами, волонтерську діяльність, підтримку Збройних сил України, проведення військово-патріотичних заходів з суб’єктами пробації.

Підбиваючи підсумки, учасники надали напрацьовані пропозиції та рекомендації  для врахування в подальшій роботі. Зокрема, на засіданні підтримали пропозицію щодо активізації роботи  з питань національно-патріотичного виховання колаборантів та суб’єктів пробації, які перебувають на обліку в  Роменському районному секторі №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь