Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ВЛАШТУВАННЯ ДІТЕЙ ДО ХОРУЖІВСЬКОГО ЦЕНТРУ СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ

Дата: 07.08.2023 14:13
Кількість переглядів: 62

Фото без описуПід час рейду «Сім’я», який проведено 03.08.2023 року на території одного зі старостівських округів Липоводолинської громади, працівниками  відділу «Служба у справах дітей» Липоводолинської  селищної ради спільно з фахівцем з соціальної роботи центру надання соціальних послуг та  поліцейським офіцером громади сектору превенції Роменського відділу поліції, виявлено родину, діти в якій перебувають на обліку служби у справах дітей, як такі, що опинилися в складних життєвих обставинах,  де мати ухиляється від належного виконання  своїх батьківських  обов’язків та зловживає алкогольними напоями. 

У будинку зафіксовані антисанітарні умови, діти були в брудному одязі, не миті, зі слідами педикульозу. Мати перебувала в стані алкогольного сп’яніння, вела себе агресивно та неадекватно. Діти були налякані поведінкою матері через зловживання алкоголю та змушені були ночувати у родичів не один день. На запитання щодо подальшого перебування їх в родині матері, діти одноголосно виявили бажання їхати в Хоружівський центр соціально-психологічної реабілітації дітей. З метою недопущення дитячої безпритульності та бездоглядності, комісійно прийнято рішення про влаштування 2-х дітей, що опинилися в складних життєвих обставинах, до Хоружівського центру соціально-психологічної реабілітації дітей.

04.08.2023 року 2-є малолітніх дітей були влаштовані до Хоружівського центру соціально-психологічної реабілітації дітей,  у зв’язку з невиконанням матері своїх батьківських обов’язків та зловживанням нею алкогольними напоями. Наразі діти перебувають в безпеці, в затишних та комфортних умовах центру.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь