Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ВОЛОДИМИР ШТАНЬКО: ПІДГОТОВКА ДО ОПАЛЮВАЛЬНОГО СЕЗОНУ — ОДНЕ З ПРІОРИТЕТНИХ ЗАВДАНЬ, НАД ЯКИМ МИ АКТИВНО ПРАЦЮЄМО

Дата: 03.08.2023 10:59
Кількість переглядів: 326

Фото без описуГолова Липоводолинської селищної ради Володимир ШТАНЬКО провів нараду з керівниками структурних підрозділів з питань підготовки об’єктів соціально-культурного призначення Липоводолинської селищної територіальної громади до роботи в осінньо-зимовий період 2023/2024 року.

17 травня 2023 року прийняте рішення виконавчого комітету Липоводолинської селищної ради № 99 «Про підготовку до опалювального періоду 2023/2024 років та заходи по підготовці до опалювального періоду 2023/2024 років». Станом на 01.08.2023 забезпечення дровами комунальних установ від потреби становить 84%.

З метою підготовки системи опалення до роботи в осінньо-зимовий період проведено перевірки та очищення димоходів і вентиляційних каналів комунально-побутових об’єктів, житлових та громадських будинків, сигналізаторів загазованості, про що є відповідні акти.

У закладах комунальної форми власності проводиться робота щодо встановлення котлів на твердому паливі, а також булер’янів (заклади культури). До кінця серпня поточного року буде проведено навчання операторів топкових та підписано акти готовності закладів до початку опалювального сезону.

З метою забезпечення енергозбереження у комунальних установах (КНП «Липоводолинська лікарня», заклади освіти та культури, комунальні підприємства) проведено заміну застарілих дерев’яних віконних та дверних блоків на металопластикові, утеплено фасади закладів освіти (Дитячо-юнацької спортивної школи, ЗДО «Берізка»).

Також учасники наради розглянули питання забезпечення альтернативними джерелами електроенергії об’єктів критичної інфраструктури для сталої роботи в осінньо-зимовий період. Робота в даному напрямку активно продовжується.

«Майбутній опалювальний сезон буде не менш складним, ніж попередній. Наголошую, що всі об’єкти житлово-комунального господарства та соціально-культурного призначення мають бути готовими до зими належним чином. Наразі робота триває в посиленому режимі», - наголосив очільник громади Володимир ШТАНЬКО.

Важливим питанням, яке піднято в ході наради, було облаштування укриттів у закладах освіти, КНП «Липоводолинська лікарня», Центрі культури і дозвілля. Голова громади наголосив на продовженні доукомплектування захисних споруд цивільного захисту необхідним інвентарем задля безпеки жителів громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь