A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

“МОБІЛЬНИЙ ОФІС” ЦНАП Липоводолинської селищної ради обслуговував мешканців Панасівського старостинського округу

Дата: 06.07.2023 15:45
Кількість переглядів: 45

Фото без описуВідділ “Центр надання адміністративних послуг” Липоводолинської селищної ради 5 липня 2023 року надавав адміністративні послуги пересувним віддаленим робочим місцем адміністратора ЦНАП із застосуванням АПК “Мобільний офіс” за місцем проживання громадян.

За результатами виїзного прийому оформлено 56 адміністративних послуг і всі з отримання витягів з Реєстру територіальної громади про місце реєстрації у зв'язкузі зміною Липоводолинського району на Роменський. Функції реєстрації місця проживання та наповнення Реєстру територіальної громади актуальною інформацією в нашій громаді покладено на відділ “Центр надання адміністративних послуг”. Тому адміністратори відділу ЦНАП за час прийому уточнили та оновили інформацію в Реєстрі територіальної громади про ідентифікаційні номери мешканців старостату.

Прийом відвідала жителька села Панасівка Гричаник Лідія Іванівна, 1950 року народження, яка 37 років пропрацювала в місцевому магазині продавцем. У розмові згадала, як у цей літній період завозили до магазину стиглі та солодкі кавуни з полів Херсонщини. Люди купляли та смакували. А сьогодні серце крається зате, що відбулося після підриву греблі - справжня катастрофа.Але ми всі впевнені, що війна завершиться цього року, і син Лідії Григорівни повернеться з війни до матері з Перемогою, світ допоможе нам відновитися, і ми зможемо знову смакувати херсонські овочі: перець, баклажани, кавуни, дині, які створювали смак літа для українців.

Отримав витяг з РТГ і колишній сільський голова села Одягайло Валентин Олексійович (обіймав посаду з 1998 по 2004 рік) і його дружина. Під час отримання адміністративної послуги поговорили про часи роботи в органах місцевого самоврядування, директором школи, згадали його батька,Олексія Пилиповича, найстарішого чоловіка села Панасівка, якому 87 років. Бажаємо йому та усім жителям села Панасівка здоров'я та довгих мирних років життя у доглянутому та квітучому селі.

Зазначимо, що робота “Мобільного офісу” отримує позитивну оцінку серед жителів Липоводолинської громади, тому виїзні прийоми продовжуються.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь