A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ ЗА ТРАВЕНЬ 2023 РОКУ

Дата: 02.06.2023 10:56
Кількість переглядів: 55

Фото без описуВідділом “Центр надання адміністративних послуг” Липоводолинської селищної ради  було прийнято 1000 відвідувачів, надано 240 консультацій, зареєстровано звернень для отримання адміністративних послуг 966, видано 1384 результатів адміністративних послуг. У тому числі за видами послуг:

  • Реєстрація місця проживання/зняття з реєстрації, формування та ведення Реєстру територіальної громади (зареєстровано місце проживання - 25 осіб, із них 5 дітей, знято з реєстрації місця проживання - 29 осіб. Видача різних видів довідок у цій сфері: витягів про реєстрацію місця проживання – 472, витягів про склад осіб зареєстрованих за адресою - 66, довідок на запити, які надходять від органів судової влади та правоохоронних органів, нотаріусів, пенсійного фону, соціального захисту, центру зайнятості – 47.

 Всі зміни про реєстрацію або зняття з реєстрації місця проживання щотижня передаються до Державної міграційної служби району для занесення до Єдиного державного демографічного реєстру. Станом на 01 червня 2023 року в громаді зареєстровано 12029 жителів, у тому числі в смт Липова Долина – 4560.

Щомісячно відділу ведення Державного реєстру виборців Роменської РДА надаються відомості, на підставі яких здійснюється поновлення бази даних Державного реєстру виборців. Уточнення реєстраційних даних виборців здійснюється на постійній основі.

 

  • Адміністративні послуги у сфері державної реєстрації актів цивільного стану -  прийнято 1 заяву на реєстрацію шлюбу в наступному місяці; видано 14 свідоцтв про смерть; 4 свідоцтва про народження дітей  хлопчикам - Тимофію, Макару та двійнятам Данилу і його сестричці  Наталії.
  • Державна реєстрація юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців - 28 (здійснено  реєстрацію 1 ФОП; внесення змін до юридичної особи - 3 та зміни КВЕД - 1, видано витягів з ЄДР - 6 та 2 інформаційні довідки, передано документів реєстраційної справи за місцезнаходженням - 15).
  • Державна реєстрація речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень – зареєстровано 411 заяв,  з них: 122 заяв про реєстрацію права власності та 289 про реєстрацію іншого речового права.

Проведено 453 реєстраційних дій: всього задоволено заяв, сформовано та видано 340 витягів з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, у тому числі реєстрація права власності 119, реєстрація іншого речового права 221, реєстрація змін 104 та припинення іншого речового права - 108, у тому числі за попередній місяць. Відскановано за місяць близько 2000 документів.

  • Адміністративні послуги у сфері ДЗК - видано 81 витяг із ДЗК та 131 витягів НГО.
  • Соціальні послуги - сформовано та передано 70 електронних заяв та відповідних документів для призначення соціальних послуг через програму “Соціальна громада” та Інформаційно-аналітичну систему (житлові субсидії - 1 соціальні допомоги - 31, пільги - 3, прийнято заяв від власників житла на компенсацію за розміщення ВПО - 35)
  • Будівельні послуги через ЄДЕССБ  - 5.

          У травня 2023 року надійшло коштів до місцевого бюджету за надані адміністративні послуги відділом “Центр надання адміністративних послуг“ Липоводолинської селищної ради у суммі 77 351.00 грн, з початку року 423 096. 58 грн.

         

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь