A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

"МОБІЛЬНИЙ ОФІС" РОЗПОЧАВ СВОЮ РОБОТУ З 1 ТРАВНЯ 2023 РОКУ

Дата: 03.05.2023 10:05
Кількість переглядів: 96

Фото без опису02 травня 2023 року відбувся перший виїзд пересувного віддаленого робочого місця адміністратора відділу “Центр надання адміністративних послуг” Липоводолинської селищної ради із застосуванням автоматизованого портативного комплексу ”Мобільний офіс”, впровадженого в Липоводолинській територіальній громаді.

Ми вдячні проєкту за те, що в рамках “Програми ЄС Міцні Регіони – Спеціальна програма підтримки України” отримали дане спеціальне обладнання та впровадили такий вкрай важливий і необхідний сервіс надання адміністративних послуг віддалено для тих жителів, які з різних причин не можуть відвідати відділ “Центр надання адміністративних послуг” Липоводолинської селищної ради.

Нечипоренко Ніна Олександрівна та Толокнеєва Ганна Антонівна – це жительки смт Липова Долина (яким вже за 80 років), стали першими клієнтами та отримали адміністративні послуги соціального характеру - витяг з Реєстру територіальної громади від адміністраторів відділу ЦНАП у комфортних для них умовах, тобто вдома.

За травень (і надалі щомісяця) поточного року пенсіонерки отримуватимуть державну соціальну допомогу  у розмірі 837.20 грн.

Нагадуємо, що кожен житель Липоводолинської територіальної громади може допомогти людям, які за станом здоров’я чи за віком не можуть отримати адміністративні послуги в приміщенні ЦНАП. Варто лише звернутися до працівників відділу ЦНАП чи в старостинський округ, надати підтверджуючі документи та залишити заявку.

За додатковими консультаціями звертайтеся у відділ “Центр надання адміністративних послуг” за адресою: смт Липова Долина, вул. Полтавська, 17.    Контактний телефон: 0995247469, електронна пошта — cnap.ldol@ukr.net.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь