A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ ПРИВІТАЛИ ПРАЦІВНИКІВ ЖКГ І ПОБУТОВОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ НАСЕЛЕННЯ

Дата: 17.03.2023 14:09
Кількість переглядів: 114

Фото без опису19 березня – День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення. Щорічно в Україні, це свято відзначається у третю неділю березня.

Сфера комунального господарства завжди була вагомою в житті Липоводолинської громади, особливо зараз під час війни. Разом ми пережили особливо складну зиму, гідно і стійко долали усі труднощі, в тому числі завдяки невтомній праці комунальних служб громади.

Саме з цієї нагоди, сьогодні 16 березня, в актовій залі Липоводолинської селищної ради відбулися урочисті заходи.

З вітальним словом до працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування Липоводолинщини звернувся очільник громади Володимир ШТАНЬКО.

«Робота представників цієї сфери – це тепло та затишок в оселях, охайність і чистота вулиць, доступні та якісні побутові послуги. Існування цих та інших простих благ – невід’ємна частина добробуту людей, а відтак і гарантія їхнього гарного настрою, самопочуття та комфортного життя. Особливо непросто робітникам сфери ЖКГ зараз, в умовах воєнного стану! Саме тому велика подяка усім, хто причетний до свята, хто докладає зусилля, аби наша громада гідно трималася й надалі!»

Грамотами Липоводолинської селищної ради за добросовісне виконання  посадових обов’язків, професіоналізм та з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення відзначено:

  • Макаренка Віталія Володимировича - машиніста (кочегара) котлів комунального підприємства «Теплокомуненерго»;
  • Михайленка Ігора Валерійовича - машиніста (кочегара) котлів комунального підприємства «Теплокомуненерго»;
  • Вакулу Івана Федоровича – водія комунального підприємства госпрозрахункового відокремленого підприємства «Комунпослуга»;
  • Отченашенка Сергія Анатолійовича – водія комунального підприємства госпрозрахункового відокремленого підприємства «Комунпослуга»;
  • Голушка Віктора Миколайовича - слюсара водопровідної мережі комунального підприємства житлово-комунального господарства «Липоводолинське»;
  • Ситника Владислава Олександровича - слюсара очисних споруд комунального підприємства житлово-комунального господарства «Липоводолинське».

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток комунального господарства та з нагоди Дня працівників  житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення:

  • Щербину Сергія Петровича - виконуючого обов’язки директора комунального підприємства «ЖКГ «Липоводолинське».

Щиро бажаємо мирного неба над головою, щастя, добробуту, здоров’я. І, звісно, вільної, суверенної, неподільної держави. Зі святом!

Ми разом наближаємо нашу Перемогу!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь