A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

На які зарплати сьогодні роботодавець Сумщини запрошує працівників?

Дата: 10.03.2023 15:46
Кількість переглядів: 61

Найбільшу зарплату в ці дні пропонують у Сумах фармацевту, вона сягає 48 тис. грн. щомісяця. Менеджеру з постачання на ТОВ «Індичка» гарантують 23 тис. грн. місячної винагороди.

Однак такі високі зарплати обіцяють далеко не скрізь.

Працедавці Сумщини на заявлені ними в січні та лютому цього року 2037 вакансій спромоглися платити  в середньому 9009 грн. Це на 355 грн. більше, ніж за аналогічний період минулого року, що свідчить про низькі темпи росту заробітної плати. Вони, за твердженням економістів, бажають бути значно вищими.

Приміром, токарі, слюсарі, газоелектрозварники, менеджери, робітники з обслуговування, експлуатації устаткування та машин можуть розраховувати на 9,7 тис. грн.  грошового забезпечення, кваліфіковані робітники сільського та лісового господарств – 8018, а підсобні робітники – 6925.

Досить затребуваними є кваліфіковані робітники з інструментом – електромонтери з ремонту та обслуговування електроустаткування, швачки, слюсарі-ремонтники, слюсарі з ремонту колісних транспортних засобів, пекарі.

Високий попит спостерігається на працівників сфери торгівлі і послуг –  продавці продовольчих товарів, охоронники, молодші медичні сестри.

Навантаження на одне вільне робоче місце нині в області складає 13 чоловік.  

Якщо ви маєте потребу в працівниках або шукаєте роботу, зверніться до будь-якої філії, управління, відділу філії Сумського обласного центру зайнятості.

Для пошуку роботи скористайтеся сервісом «Єдиний портал вакансій» на сайті Державної служби зайнятості https://www.dcz.gov.ua/storinka/technical-work.

У разі виникнення питань до ваших послуг телефони гарячої лінії Сумського обласного центру зайнятості - 093 276 39 66; 096 109 08 37; 067 698 29 58; 095 337 41 10, а також приєднуйтесь до нашого Telegram-каналу https://t.me/+Jis40eOnV-JjNjUy

Звертайтеся. Ми завжди раді вам допомогти!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь