A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ПОЗАЧЕРГОВА СЕСІЯ ЛИПОВОДОЛИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 09.03.2023 11:28
Кількість переглядів: 120

Фото без описуПід головуванням селищного голови Володимира ШТАНЬКА, 8 березня відбулась позачергова 29 сесія Липоводолинської селищної ради восьмого скликання. Депутати розглянули 16 питань порядку денного.

Зокрема, прийнято такі рішення:

  1. Про створення комунального закладу «Спортивний клуб «Липова Долина» Липоводолинської селищної ради та затвердили його Статут.
  2.  Про утворення пересувного віддаленого робочого місця адміністратора відділу «Центр надання адміністративних послуг» Липоводолинської селищної ради за сервісом «Мобільний адміністратор» із застосуванням автоматизованого портативного комплексу «Мобільний Офіс» та організувати надання через нього окремих видів адміністративних послуг та затвердили Порядок надання адміністративних послуг на пересувному віддаленому робочому місці адміністратора відділу «Центр надання адміністративних послу» Липоводолинської селищної ради за сервісом «Мобільний адміністратор».

Правом на отримання адміністративних послуг на віддаленому робочому місці відповідно до цього Порядку можуть скористатись суб’єкти звернення з категорії:

        - осіб, які досягли 80-річного віку;

        - осіб з інвалідністю 1 групи;

        - осіб, що за станом здоров’я не здатні самостійно пересуватись, у т.ч. перебувають на стаціонарному лікуванні у комунальних медичних закладах селища;

    - осіб, які мають статус внутрішньо переміщеної особи, та тимчасово проживають на території Липоводолинської територіальної громади,  не мають свого власного транспорту.

Для отримання адміністративних послуг суб’єкт звернення або особа – заявник, що представляє інтереси суб’єкта звернення (родич, соціальний робітник, сусід, тощо), звертається у зручний для нього спосіб (безпосередньо у приміщенні або телефоном) до відділу «Центр надання адміністративних послуг» Липоводолинської селищної ради згідно із графіком його роботи. Надання адміністративних послуг із використанням валізи «Мобільний Офіс» здійснюється відповідно до графіку поданих заявок (до 5 заявок, але не пізніше двох тижнів з дати подання заявки).

  1. Про затвердження Положення про умови та порядок надання платних соціальних послуг Комунальною установою «Центр надання соціальних послуг» Липоводолинської селищної  ради в новій редакції та тарифи на платні соціальні послуги. А саме, відділенням натуральної допомоги крім послуг з ремонту взуття, перукаря та швачки будуть надаватися послуги прання.
  2. Про затвердження Програми забезпечення заходів з організації  територіальної оборони Липоводолинської селищної територіальної громади на 2023 рік.
  3. Про внесення змін до  місцевої цільової програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2020-2024 роки.
  4. Про внесення змін до рішення  селищної ради від 22.12.2022 року «Про бюджет Липоводолинської селищної територіальної громади на 2023 рік». А саме, за рахунок вільного залишку бюджетних коштів, що склався станом на 01.01.2023 року по загальному фонду бюджету селищної територіальної громади  в сумі 7 893 200  гривень збільшено видаткову частину бюджету селищної територіальної громади  та направити на видатки по головних розпорядниках бюджетних коштів.
  5. Про внесеня змін до Програми соціально-економічного розвитку Липоводолинської селищної  територіальної громади на 2023 рік.

Решта прийнятих рішень стосувалися - укладання договору оренди нерухомого майна, закріплення на праві оперативного управління майна, затвердження технічної документації та передача земельної ділянки у власність, припинення дії договору оренди земельної ділянки та передачі в оренду.

Детально з прийнятими рішеннями можна ознайомитися на сайті Липоводолинської селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь