A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ЗВІТ ПРО НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ ЗА ЛЮТИЙ 2023 РОКУ

Дата: 03.03.2023 12:26
Кількість переглядів: 54

Фото без описуВідділом “Центр надання адміністративних послуг” Липоводолинської селищної ради  було прийнято 1500 відвідувачів, надано 415 консультацій, зареєстровано звернень для отримання адміністративних послуг 1661, видано 2409 результатів адміністративних послуг.

У тому числі за видами послуг:

  • Реєстрація місця проживання/зняття з реєстрації, формування та ведення Реєстру територіальної громади (станом на 01 березня 2023 року в Громаді зареєстровано 12037 громадян): зареєстровано місце проживання - 27 особи, із них 20 дітей; знято з реєстрації місця проживання - 27 осіб. Видача різних видів довідок у цій сфері: витягів про реєстрацію місця проживання - 496; витягів про склад осіб зареєстрованих за адресою - 86; довідок на запити, які надходять від органів судової влади та правоохоронних органів, нотаріусів, пенсійного фону, соціального захисту, центру зайнятості  - 49.

Всі зміни про реєстрацію або зняття з реєстрації місця проживання щотижня передаються до Державної міграційної служби району для занесення до Єдиного державного демографічного реєстру.

Щомісячно відділу ведення Державного реєстру виборців Роменської РДА надаються відомості, на підставі яких здійснюється поновлення бази даних Державного реєстру виборців. Уточнення реєстраційних даних виборців здійснюється на постійній основі.

  • Адміністративні послуги у сфері державної реєстрації актів цивільного стану - зареєстровано 6 шлюби та прийнято 4 заяви на реєстрацію шлюбу в наступному місяці; видано 22 свідоцтва про смерть; 4 свідоцтва про народження дітей (1-ому хлопчику — Кирилу та 3-ом дівчинкам — Мірі, Емілії, Віталіні).
  • Державна реєстрація юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців - 25 (здійснено реєстрацію припинення 2 ФОП, створення 1 юридичної особи, 3 зміни установчих документів, 2 зміни КВЕД, видано витягів з ЄДР-8 та 9 інформаційних довідок).
  • Державна реєстрація речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень – зареєстровано 272 заяв,  з них: 109 заяв про реєстрацію права власності та 163 про реєстрацію іншого речового права.

Проведено 464 реєстраційних дій: всього задоволено заяв, сформовано та видано 374 витягів з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, у т.ч. реєстрація права власності 100, реєстрація іншого речового права - 170, припинення іншого речового права - 104, в т.ч. за попередній місяць. Відскановано за місяць близько 2000 документів.

  • Адміністративні послуги у сфері ДЗК - видано 149 витяги із ДЗК та 1042 витягів НГО.
  • Соціальні послуги - сформовано та передано 91 електронних заяв та відповідних документів для призначення соціальних послуг через програму “Соціальна громада” та Інформаційно-аналітичну систему: житлові субсидії - 11, соціальні допомоги - 32, пільги - 12, прийнято заяв від власників житла на компенсацію за розміщення ВПО - 32, допомога ВПО - 2, видача посвідчення багатодітним-1).
  • Видано довідок про реєстрацію переміщених осіб  ВПО - 1, прийнято заяв на зняття з обліку ВПО - 1.

          У лютому 2023 року надійшло коштів до місцевого бюджету за надані адміністративні послуги  відділом “Центр надання адміністративних послуг “ Липоводолинської селищної ради у суммі 91 863.00 грн., з початку року 173 844.50 грн.

         

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь