A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ДЛЯ ПОТЕРПІЛИХ НА СУМЩИНІ ЗА КОШТИ ФССУ ОПЛАЧЕНО ПОНАД ОДНУ ТИСЯЧУ ЗАСОБІВ РЕАБІЛІТАЦІЇ, ПОСЛУГ ПРОТЕЗУВАННЯ, ЛІКІВ, КОЛЯСОК ТОЩО

Дата: 27.01.2023 11:21
Кількість переглядів: 71

Попри умови воєнного стану Фонд соціального страхування України продовжував опікуватись тими, хто постраждав на роботі – внаслідок нещасних випадків чи професійних захворювань.

Для них Фондом забезпечувалась всебічна підтримка та ряд медико-соціальних послуг: від санаторно-курортного лікування та медичної реабілітації до фінансування доглядів, ліків і протезних виробів.

Так, у 2022 році управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Сумській області профінансувало медичні та соціальні послуги для потерпілих на виробництві на суму більше 13 мільйонів гривень. З них 7 мільйонів гривень спрямовано на засоби реабілітації, протезно-ортопедичні вироби, пролежневі подушки, милиці, коляски, коляски з електроприводом, ліки і медвироби, слухові апарати, послуги із додаткового харчування, очного протезування та інше. Таких послуг надано понад одну тисячу.

За оперативними даними, упродовж 2022 року ФССУ профінансував медичні та соціальні послуги для потерпілих на виробництві на суму 368,5 мільйона гривень. З них 127 мільйонів гривень направлено на засоби реабілітації, протезно-ортопедичні вироби, ліжка-підйомники, протипролежневі матраци і подушки, милиці, коляски, коляски з електроприводом і за індивідуальним замовленням, ліки і медвироби, слухові апарати, послуги із додаткового харчування, зубопротезування та очного протезування та інше. Таких послуг надано майже 29 тисяч.

Докладніше в інфографіці нижче або за посиланням: https://drive.google.com/file/d/1fe0sgVDgjSjGPdJXRrCtOg9q5D9AKKgW/ 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь