A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

Пам’ятаємо. Єднаємося. Переможемо!

Дата: 26.11.2022 08:52
Кількість переглядів: 60

Фото без описуЩороку в останню суботу листопада у пам’ять та серце кожного з нас приходить страшний гість – це спогад про нелюдські злочини, які позбавили життя мільйони українців.

Голодомор – геноцид Українського народу, спеціально організований комуністичним керівництвом штучний голод у 1932–1933 роках. Ним убили мільйони українців, а долі тих, хто вижив, скалічили. Режим припинив активний масовий спротив, асимілював частину Українського народу, нав’язав нам радянську/російську ідентичність.

Репресивні заходи в Україні й на Кубані були спрямовані за мовними, традиційними і культурними ознаками. У 1933-му режим розгорнув кампанію з “очищення” від “петлюрівців” та “українських націоналістів”; масштаб репресій співставний з Великим терором 1937–1938 років.

Українська нація мужньо чинить спротив значно чисельнішому ворогу. В нас немає іншого вибору, ніж вистояти. Інакше історія закине українців на нове коло вже пройдених випробувань.

Наслідком злочинних дій путінської росії сьогодні є проблеми продовольчої безпеки в світі та загроза голоду в низці країн. Тому єдиним беззаперечним результатом триваючої боротьби добра і зла має стати перемога України та союзників над деструктивним регресуючим утворенням в особі сучасної московської держави.

У День пам’яті жертв Голодомору 26 листопада о 16.00 схилімо голови в молитві за душі невинно убієнних страдників і запалімо свічки пам’яті в кожній оселі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь