A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

НЕ БУДЕ ЕКОНОМІЇ – БУДЕ ВІДКЛЮЧЕННЯ: ЗАКЛИКАЄМО ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ ЗАОЩАДЖУВАТИ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЮ!

Дата: 22.11.2022 08:22
Кількість переглядів: 111

З 10 жовтня росія здійснила більше атак на енергосистему України, ніж за усі 8 місяців війни. Підступний ворог хоче нас залякати та залишити без світла і тепла, а тому атакує об'єкти енергетичної інфраструктури нашої країни. Загалом наразі в Україні пошкоджено близько 40% енергетичних підприємств. Через це у Сумській та інших областях України введено графіки планових відключень електроенергії. На жаль, зараз ситуація з електропостачанням після масованих російських атак залишається критичною і не дозволяє зменшити кількість годин, коли ми маємо бути без світла. Енергетики працюють на максимумі.

Зараз кожен з нас має можливість допомогти енергетичній системі рідної країни. Усі разом, проявивши свідомість і об'єднавшись, ми здатні протидіяти намірам російських терористів. Саме тому, аби уникнути перевантаження системи та дати можливість енергетикам все відновити, необхідно знизити споживання електроенергії, особливо у пікові години.

Тому звертаємося до усіх мешканців Липоводолинської громади з проханням відповідально поставитися до заклику енергетиків щодо економії електроенергії з 06.00 до 09.00 та з 17.00 до 23.00 години. Зараз на першому місці наша з вами безпека, а вже потім – кофморт.

Будь ласка, коли вмикається електроенергія, треба уважно і послідовно вмикати електроприлади, бо якщо будуть вмикатися одразу всі, буде збільшено ризик аварійних відключень через перевантаження електромережі. Ми не економимо електроенергію для нашого сусіда. Таким чином ми даємо змогу дати собі електроенергію завтра. Енергетикам важко, бо треба підтримувати функціонування системи у дуже складних умовах. Тож, закликаємо усіх відповідально ставитись до питання економії електроенергії.

Будь-якою технікою, яка споживає багато світла, просимо користуватися вдень обмежено. Вмикати тільки один електроприлад, який споживає багато електрики. А вранці та ввечері взагалі не вмикати їх. Увімкнути “важкі” для мережі прилади можна вночі, коли більшість інших споживачів сплять. Зокрема це: обігрівачі, пральні машини, бойлери, посудомийки,  електрична тепла підлога та інші енергозатратні прилади. Для прикладу, 2-3 години роботи електричної духової шафи – це 3 будинки зі світлом.

Навіть невелика економія та зниження електроспоживання в кожному будинку допоможе скоріше стабілізувати роботу енергосистеми.

Давайте разом розвантажимо українську енергосистему та дамо Липоводолинщині можливість зменшити час відключень електропостачання.

Коли ми згуртовані – ми сильні та незламні. І разом ми обов’язково переможемо!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь