Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

Дата: 27.10.2022 13:41
Кількість переглядів: 156

Фото без описуСьогодні відбулось засідання виконавчого комітету Липоводолинської селищної ради. Члени виконкому розглянули 8 питань порядку денного з яких прийняли відповідні рішення.

Зокрема, жителю села Лучка припинено виплату компенсації фізичній особі, яка надавала соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі.

Членами виконавчого комітету прийнято рішення про очищення доріг та тротуарів від снігу в осінньо-зимовий період. При виникненні складної ситуації, в результаті занесення снігом доріг та тротуарів, до виконання робіт з їх очищення залучатиметься снігоочисна техніка 18 підприємств і організацій, що розташовані на території громади за кожним з яких закріплено вулиці і тротуари селища Липова Долина та населених пунктів громади.

Також надано дозволи на проведення робіт з благоустрою в селах Панасівка та Русанівка, а саме, зняття залишків асфальтно-бетонного покриття на зазначених територіях та використання їх для підсипання дорожнього покриття вулиць.

У ході засідання члени викокнкому затвердили встановлення тарифів на виробництво теплової енергії, її транспортування та постачання КП «Теплокомуненерго» для бюджетних установ і організацій. Відповідно прийнятого рішення тарифи залишаються без змін та вводяться в дію з 1 листопада 2022 року.

Рішенням виконкому внесено зміни до селищного бюджету – зменшено видатки на організацію благоустрою населених пунктів та збільшено видатки на придбання генераторів у розмірі 700 тисяч гривень; зменшено видатки по клубам та будинкам культури на оплату послуг та збільшено на придбання дров в сумі 18 тисяч гривень.

Детально з прийнятими рішеннями можна ознайомитися на сайті Липоводолинської селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь