A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

НА ЛИПОВОДОЛИНЩИНІ ПЕРЕВІРИЛИ СТАН УКРИТТІВ ДЛЯ БЕЗПЕЧНОГО ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ

Дата: 24.10.2022 09:34
Кількість переглядів: 146

Фото без описуДнями представники Роменської районної державної адміністрації у складі комісії, перевірили укриття закладів освіти: Липоводолинської селищної ради - Яснопільщанський НВК, Беївський НВК та Берестівську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів.

«Створення безпечних умов перебування у закладах освіти на постійному контролі районної влади»,- зазначив голова Роменської районної військової адміністрації-начальник районної державної адміністрації Денис ВАЩЕНКО.

Акти перевірки підписано всіма членами комісії та надано рекомендації щодо використання укриттів у цих закладах освіти для захисту учасників освітнього процесу. Рішенням сесії Липоводолинської селищної ради будуть надані рекомендації щодо початку освітнього процесу, з формами організації освітнього процесу визначаться педагогічні ради закладів освіти у межах часу, передбаченого освітньою програмою, відповідно до обсягу навчального навантаження, встановленого відповідним навчальним планом.

«У Роменському районі і надалі продовжуватимуться роботи щодо облаштування захисних споруд цивільного захисту в інших закладах освіти для безпечних умов навчання для усіх учасників навчального процесу»,- наголосила під час перевірки начальник відділу з питань освіти, культури, молоді, спорту, охорони здоров’я та комунікацій з громадськістю Роменської районної державної адміністрації Раїса ФЕДЬКО.

Обрання формату навчального процесу, в першу чергу, залежить від наявності належного захисного укриття в закладі і лише за дотримання усіх вимог до цих споруд може йти мова про очну чи змішану форму навчання.

За матеріалами http://rmn.sm.gov.ua/index.php/uk/8-novini/16153-na-romenshchini-perevirili-stan-ukrittiv-dlya-bezpechnogo-osvitnogo-protsesu



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь