A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ВІДБУЛОСЬ ПОЗАЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ СЕСІЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 06.10.2022 11:58
Кількість переглядів: 346

Фото без описуСьогодні відбулось позачергове засідання сесії Липоводолинської селищної ради. Розглянуто 6 питань порядку денного.

Депутатськими рішеннями внесено зміни до бюджету та Програми соціально-економічного розвитку громади, до договорів оренди нерухомого майна та до Договору закріплення майна, що перебуває у комунальній власності, також внесено зміни до рішення селищної ради та надано дозвіл на передачу майна в оренду.

Зокрема, за рахунок коштів від перевиконання доходної частини бюджету Липоводолинської селищної територіальної громади по загальному фонду  в сумі 12 072 000 гривень збільшено видаткову частину бюджету селищної територіальної громади та направлено на видатки по головних розпорядниках бюджетних коштів. З них 9850000 гривень на утримання та розвиток автомобільних доріг та дорожньої інфраструктури. Дані кошти будуть використані на ремонт дороги в селі Лучка.

«Роботи по даному напрямку необхідно зробити в цьому році, тому що в наступному ця дорога стане непроїзною», - наголосив голова селищної ради Володимир ШТАНЬКО.

Протягом цього року по всіх напрямках громади проводяться роботи з ремонту доріг – це такі села як Панасівка, Яснопільщина, Яганівка, Іванівка, Московське, Берестівка, Суха Грунь та інші.

Також з місцевого бюджету передано субвенцію Сумському обласному бюджету на придбання шкільного автобуса на умовах співфінансування в сумі 1250000 гривень.

Відповідно внесених змін до бюджету Липоводолинської селищної територіальної громади, внесено зміни і до Програми соціально-економічного розвитку громад   и на 2022 рік.

Далі народні обранці підтримали внесення змін до п’яти договорів оренди нерухомого майна. Надали дозвіл комунальному некомерційному підприємству «Липоводолинська лікарня»  Липоводолинської  селищної  ради на передачу в оренду КНП «Липоводолинський центр первинної медико – санітарної допомоги» частини нежитлового приміщення, загальною площею 575,5 м2 першого поверху головного корпусу КНП «Липоводолинська лікарня». Внесли зміни до Договору закріплення майна, що перебуває у комунальній власності Липоводолинської селищної територіальної громади, а також зміни до рішення Липоводолинської селищної ради від 15.02.2022 року «Про затвердження проектів землеустрою» на вимогу державного реєстратора зазначити адресу земельної ділянки.

Також в ході засідання сесії було заслухано депутатське звернення щодо відновлення в Комунальній установі «Центр надання соціальних послуг» Липоводолинської селищної ради таких послуг, як швачка, перукар і взуттєвик. Дане питання буде детально вивчене постійною комісією селищної ради з питань освіти, культури, молоді, спорту, охорони здоров’я та соціального захисту населення та винесене на розгляд чергової сесії Липоводолинської селищної ради.

Більш детально з прийнятими рішеннями можна ознайомитися на сайті селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь