Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ОЛЬГА ХИЖНЯК ПРОВЕЛА ВИЇЗНИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН

Дата: 04.10.2022 15:04
Кількість переглядів: 276

Фото без описуСьогодні, 4 жовтня, перший заступник Липоводолинського селищного голови Ольга ХИЖНЯК провела виїзний особистий прийом громадян у Кімличанському старостинському окрузі.

Питання, з яким звернулися жителі старостинського округу, стосувалися медичного обслуговування працівником ФАПу, надання дозволів на випилку дерев та скарги щодо питань побутового характеру.

Також жителі старостату, які є пайовиками ТОВ «СК-АГРО», занепокоєні невиплатою коштів за оренду землі даним товариством ще за 2021 рік. Як говорять самі пайовики, що заборговані кошти товаровиробник обіцяє виплатити тільки за умови продовження строків існуючих договорів оренди. Але самі люди на таке не згодні, так як втратили довіру до орендаря. Ольга Миколаївна надала чіткі роз’яснення щодо алгоритму дій орендодавців в даному випадку та проконсультувала щодо їх прав, як власників земельних часток-паїв. На жаль, селищна рада не може вплинути на товариство щодо сплатити, так як договір оренди землі є домовленістю двох сторін – орендаря і власника землі. Якщо умови договору не виконуються, то спір вирішується у судовому порядку.

Під час особистого прийому громадян до посадовиці звернулася сім’я переселенців з Харківської області щодо допомоги у підключенні газопостачання в батьківському будинку, де зараз вони проживають. Родина була змушена через постійні обстріли російськими окупантами селища, покинути рідний дім, все надбане за довгі роки майно та втікати до батьківського дому. Після смерті власника домогосподарства, протягом двох років там ніхто не проживав, тому газопостачання було відключено. У зв’язку з обставинами що склалися, виникла потреба щодо його відновлення.

Порушені під час прийому громадян звернення, взяті на контроль та будуть спрямовані у відповідні підрозділи та відділи селищної ради для вжиття необхідних заходів.

«Я вдячна людям за довіру. Завжди допомагаю в силу своїх можливостей і повноважень, адже ми працюємо для жителів нашої громади. Іноді для вирішення питань людині варто надати лише консультативну допомогу, та здебільшого громадяни звертаються за допомогою у вирішенні конкретних питань», – зазначила Ольга Миколаївна.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь