A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

26 СЕРПНЯ 2022 РОКУ ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ XII СЕСІЇ ЛИПОВОДОЛИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ VIII СКЛИКАННЯ

Дата: 29.08.2022 17:08
Кількість переглядів: 394

На пленарному засіданні розглянуто ряд питань для забезпечення життєдіяльності громади. З освітніх питань доповідала  головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Наталія Педько. Враховуючи результати опитування та й результати неодноразового обстеження захисних укриттів навчальних закладів громади, абсолютна більшість депутатів проголосували за організацію дистанційної форми навчання. Також депутатами прийнято рішення про закріплення території обслуговування  за закладами  загальної середньої та дошкільної освіти Липоводолинської селищної ради та змінено найменування освітнього  навчального закладу Липоводолинська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів Липоводолинської селищної ради на Липоводолинський ліцей  Липоводолинської селищної ради.

Враховано звернення комунального некомерційного підприємства  «Липоводолинська лікарня» Липоводолинської селищної та розширено перелік платних стоматологічних медичних послуг.

Найбільш обговорюваним рішенням стало перейменування ряду вулиць і провулків у населених пунктах громади. Раніше Липоводолинська селищна рада вже  повідомляла, про громадські обговорення, які тривали по 31 липня 2022 року, та протягом яких приймались у письмовому вигляді звернення, пропозиції і зауваження щодо перейменування вулиць і провулків, які містять російське походження.  Під час розгляду даного питання на засіданні сесії депутати врахували результати громадських обговорень, а мешканцям вулиці і провулку Лермонтова рекомендовано провести збори громадян та визначитися із новими назвами. (З рішенням сесії можна ознайомитись тут.)

Внесено зміни до Програми соціально-економічного розвитку  Липоводолинської селищної територіальної громади на 2022 рік та зміни до місцевої цільової  програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2020-2024 роки, де передбачено придбання обладнання системи оповіщення, сприяння обороноздатності нашої держави та допомога міжрегіональному центру швидкого реагування ДСНС України.

 Депутати заслухали  та погодили внесення змін до бюджету Липоводолинської селищної територіальної громади на 2022 рік, передбачивши додаткові асигнування на ремонт комунальних доріг, підготовку до опалювального періоду, на водопровідно-каналізаційне господарство. 703 тис. грн передбачено на поточні видатки для КНП «Липоводолинська лікарня» та 357 тис. грн – КНП «Липоводолинський ЦПМС». 844 500 грн передбачено субвенції державному бюджету для оборонних заходів, заходів з захисту населення з надзвичайних ситуацій та на виконання місцевої програми «Поліцейський офіцер Липоводолинської громади».

Депутати розглянули ряд питань, що стосуються комунального майна  Липоводолинської селищної ради. Велика кількість питань стосувалася земельних відносин. З усіх прийнято рішення про розгляд їх після закінчення військового стану, як це і передбачено законодавством України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь