Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ…

Дата: 29.08.2022 11:12
Кількість переглядів: 415

Фото без опису29 серпня в Україні вшановують пам’ять захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Дату 29 серпня було обрано невипадково, оскільки її приурочено воєнним подіям на сході України, коли під час Іловайської операції українська армія зазнала найбільших втрат. У 2014 році, в ході російсько-української війни та Іловайської операції відбувся потужний прорив української групи військ з російського оточення, де проявився масовий героїзм добровольців і військових, та загинула найбільша кількість українських воїнів. Ті трагічні події російсько-української війни розгорталися на сході України, саме на полях соняхів, які вже поспіли. І саме під цими соняхами сотні захисників України в боротьбі з ворогом поклали своє життя на вівтар свободи та незалежності нашої країни. Тож символом Дня пам’яті захисників України стала квітка соняха.

Сьогодні, Липоводолинська громада разом з всією Україною схиляє голову перед пам’яттю своїх героїв-захисників. В селищі Липова Долина біля пам’ятного знаку воїнам, що віддали свої життя за Україну за участі керівництва громади, трудових колективів та громадськості відбулось віче-пам’яті з вшанування захисників, які загинули у боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Ми віддаємо данину пам’яті та поваги тим українцям, які любов до Батьківщини поставили вище за власне життя. Низький уклін рідним та близьким загиблих героїв. Ми всі у вічному боргу перед матерями й батьками, які виростили мужніх і сміливих патріотів.

Шановні жителі Липоводолинщини!

Саме сьогодні, як ніколи раніше, наш народ стикнувся з нелегким випробуванням - з випробуванням відданості та любові до Батьківщини. І саме зараз наші мужні воїни, пліч-о-пліч відстоюють територіальну цілісність нашої Батьківщини та право кожного українця на життя та свободу!

Наші українські Герої - приклад мужності та незламності. Вони власною кров’ю вписали свої імена в історію незалежності України. 

В День пам'яті Героїв, згадаймо кожного, хто віддав своє життя за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Я дякую всім, хто стоїть сьогодні на захисті нашої держави, усі тим, хто за покликанням серця в такий відповідальний для держави період став у ряди захисників рідної землі.

Вічна пам’ять загиблим, слава і честь живим захисникам!

Слава Україні! Героям слава!

З повагою селищний голова Володимир ШТАНЬКО



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь