A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

Через добрі справи - до краси душі

Дата: 19.08.2022 11:02
Кількість переглядів: 127

Щасливі та радісні очі дітей. Чи не найбажаніше для нас, для дорослих. Та, на превеликий жаль,  не всі прокидаються від маминого теплого поцілунку а засинають під мамину колискову.

Саме такі діти знайшли притулок у  Хоружівському центрі соціально-психологічної реабілітації дітей від 6 до 16 років з неблагополучних сімей, до яких днями, в рамках чергового благодійного заходу, завітали працівники та здобувачі освіти з професії «Перукар (перукар-модельєр)» ДНЗ «Сумський центр ПТО ДСЗ», провівши виїзне виробниче навчання та надавши гуманітарну допомогу.

Майбутні перукарі на чолі з майстром виробничого навчання Світланою Маківничук подарували малечі справжнє свято. Молодшим вихованцям закладу плели косички, робили модні зачіски, а дівчатам більш старшого віку ще й фарбували волосся. Справжнім дивом стали манікюрні шедеври, від яких дівчата були просто в захопленні, вихваляючись   небаченою красою.

Не менш радісне задоволення отримали й слухачі курсів, бо той дитячий емоційний сплеск найкраща оцінка професійності майбутніх майстрів перукарської справи.

 Робити добрі справи – пріоритет для колективу навчального закладу, директор якого Михайло Гузь виступає ініціатором та реалізатором благодійних акцій.

- Сумський центр професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості надає не тільки освітні послуги, а й займається благодійністю, доводячи, що світ врятує краса, краса майстерності, краса душі, краса людяності, - говорить директор Сумського обласного центру зайнятості Володимир Підлісний. – На рахунку викладачів та слухачів нашого навчального закладу, який, до речі, є одним з кращих в Україні у системі державної служби зайнятості, безліч добрих справ, які варті запозичення.

Уразі виникнення питань звертайтесь на гарячу лінію Сумського обласного центру зайнятості 093 276 39 66; 096 109 08 37; 067 698 29 58; 095 337 41 10, а також приєднуйтесь до нашого Telegram-каналу https://t.me/+Jis40eOnV-JjNjUy

Усі актуальні пропозиції роботи в телеграм-каналі Робота зараз: Державна служба зайнятості: https://t.me/worknowdczу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь