A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

З МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ МОЛОДІ!

Дата: 12.08.2022 09:37
Кількість переглядів: 265

Шановні жителі Липоводолинщини! Цьогоріч, згідно з указом Президента України від 28 липня 2021 року “Про День молоді”, в Україні вперше відзначається День молоді 12 серпня. Сьогодні вся світова спільнота також відзначає Міжнародний день молоді, свято тих, хто просто зараз змінює сьогодення і будує майбутнє.

Війна в Україні за півроку змінила життя української молоді. Вже нема колишніх дітей, є свідомі молоді громадяни своєї країни. Багато молодих людей захищають Україну на передовій, служать в Силах Територіальної оборони або стали волонтерами.

Я гордий за нашу молодь - патріотичну, вільну, цілеспрямовану. Людей, які точно знають, що хочуть жити, працювати, створювати сім’ї у незалежній Україні.

Теперішнє і майбутнє України саме у ваших руках. Ви – те покоління, що як ніхто інший знає смак і ціну свободи, якому будувати, утверджувати та розвивати нашу Незалежну країну.

Наша молодь надзвичайно активна та завзята, рішуча та наполеглива до знань і підкорення нових вершин. Завдяки сучасній молоді гімн України лунає на міжнародних спортивних змаганнях, а на наукових конференціях презентуються надзвичайно амбітні та цікаві проєкти. 

Спасибі вам! Усім молодим людям, які наближають перемогу своїми великими та маленькими вчинками. Ви стали нашою опорою, гордістю України, її головним надбанням! Наснаги, ентузіазму та енергії створювати та змінювати світ на краще. У вас все вийде!

Щиро вітаю молодь Липоводолинщини зі святом – з Днем молоді! Досягайте омріяних вершин та втілюйте у життя найсміливіші мрії і плани!

Ми обов’язково переможемо!

З повагою

Селищний голова                                                                                               Володимир ШТАНЬКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь