Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

НА ЧАСІ – ПІДГОТОВКА ДО ОПАЛЮВАЛЬНОГО СЕЗОНУ 2022-2023 РОКІВ

Дата: 29.07.2022 11:52
Кількість переглядів: 536

Фото без описуСьогодні, 29.07.2022 року, на засіданні виконавчого комітету Липоводолинської селищної ради говорили про підсумки проходження опалювального сезону 2021-2022 років та підготовку Липоводолинської селищної територіальної громади до роботи в осінньо – зимовий період 2022-2023 років в умовах воєнного стану.

За інформацією начальник відділу архітектури та житлово-комунального господарства Липоводолинської селищної ради Ігоря ЛІСНЕНКА, опалювальний період 2021-2022 років для об’єктів житлово-комуального господарства та соціальної сфери Липоводолинської громади пройшов стабільно, без виникнення надзвичайних ситуацій. Але нас чекає одна з найскладніших зим за всі роки незалежності. І головне завдання на сьогодні – буди готовими до надзвичайних ситуацій, які можуть виникнути з початком опалювального періоду в умовах воєнного стану.

Липоводолинською селищною радою утворено Оперативний штаб з підготовки закладів бюджетної та соціальної сфери Липоводолинської територіальної громади до роботи в осінньо-зимовий період 2022-2023 років. На засіданні штабу, яке відбудеться наступного тижня, буде визначено об’єкти, обсяги та перелік робіт, які потрібно виконати до початку опалювального сезону 2022-2023 років. Зокрема, заготівля твердого палива для сталої роботи закладів соціально важливої і бюджетної сфери; наявність матеріальних резервів, у першу чергу паливо-мастильних та будівельних матеріалів, для забезпечення ліквідації аварій та проведення невідкладних робіт на об’єктах господарської діяльності; утеплення вікон та дверей з метою економії витрат на енергоносії; встановлення твердопаливних котлів в закладах, які мають газове опалення.

“Наша спільне завдання — забезпечити своєчасну підготовку та стабільну роботу всіх галузей протягом опалювального періоду. Від кожного особисто залежить, як ми пережевимо цю зиму», - наголосив секретар селищної ради Ростислав САВЧЕНКО.

Також на засіданні виконкому розглянуто ряд питань:

  • Про стан роботи зі зверненнями громадян у Липоводолинській селищній територіальній громаді  в першому півріччі 2022 року.
  • Про розгляд звернень громадян щодо вчинення правочинів.
  • Про  надання  дозволу на  проведення видалення дерев.

З прийнятими рішеннями можна ознайомитися на сайті Липоводолинської селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь