A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ПРЕЗЕНТАЦІЯ КНИГИ ТЕТЯНИ ЛІСНЕНКО «СТРАШНЕ ОБЛИЧЧЯ У ВІЙНИ…»

Дата: 23.07.2022 11:18
Кількість переглядів: 414

Фото без опису

Війна прийшла несподівано й струсила всіх. Про її прихід говорилося багато і навіть вказувалися конкретні дати, до неї готувалися – ті, хто відповідно мали готуватися; передчуття війни електризувало суспільний та приватний простори країни. І попри це все вона з’явилася неочікувано й потрясла усіх – навіть тих, хто до неї готувався.

Україна скалічена війною. Боляче… Боляче за нашу прекрасну державу, життя поділилося на до і після... Події, які відбуваються сьогодні, вплинули й на літературну творчість письменників України. Поети по-різному відреагували на те, що почалося 24 лютого… Хтось пішов зі зброєю в руках захищати рідну землю, хтось у розпачі мовчав, чекаючи коли з’явиться їхня мова, а хтось продовжував писати вірші…

У стінах «Публічної бібліотеки ім.Л.Новиченка» Липоводолинської селищної ради відбулася презентація книги нашої землячки, уродженки с. Лучки, письменниці, громадської діячки, голови ГО «Літературне об’єднання «ДИВОСЛОВО», члена Національної спілки журналістів України, педагога, автора 23 власних прозово-поетичних книг та 6 колективних збірок – ТЕТЯНИ ЛІСНЕНКО «Страшне обличчя у війни…».

На зустрічі були присутні пошановувачі поетичного слова, члени літературної студії ім.Ф.Швіндіна, селищний голова – Володимир ШТАНЬКО, начальник відділу культури та туризму Липоводолинської селищної ради – Любов ДИКАНЬ, головний редактор газети «Наш Край» - Наталія ШУТЬКО, активні читачі книгозбірні.

Книга письменниці ТЕТЯНИ ЛІСНЕНКО "Страшне обличчя у війни..." увійшла в 10 перших книг, в яких було висвітлено події війни в нашій державі. В ній зібрані нотатки автора, її вірші та поезії літераторів України, в яких відображені думки, реалії життя, спогади, сюжети від яких на очі навертаються сльози.

Ми щиро пишаємось, що наша Роменщина багата на талановитих та творчих людей, які замість зброї здатні воювати словом, своїми віршами підтримують наших бійців і підіймають бойовий дух українців. І в котрий раз доводять тримати культурно-поетичний фронт не менш важливо, аніж інші фронти. Усе це дуже гуртує, додає сил і впевненості в майбутньому України, у тому, що наша держава неодмінно переможе!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь