A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ВІДБУЛАСЬ СЕСІЯ ЛИПОВОДОЛИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 12.07.2022 15:46
Кількість переглядів: 436

Сьогодні відбулось засідання 11 сесії восьмого скликання Липоводолинської селищної ради. На розгляд було винесено 28 питаннь порядку денного, які попередньо опрацьовані та розглянуті на спільному засіданні постійних депутатських комісій.

Рішенням сесії були внесені зміни до бюджету Липоводолинської селищної ради. Зокрема, за рахунок залишку коштів освітньої субвенції, який утворився станом на 01.01.2022 року в сумі 804 933,79 гривні збільшено видаткову частину бюджету селищної територіальної громади по загальному фонду по  головному розпоряднику бюджетних коштів «Відділ освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради» на заробітну плату з нарахуваннями педагогічним працівникам закладів загальної середньої освіти.

За рахунок вільного залишку бюджетних коштів, що склався станом на 01.01.2022 року по загальному фонду бюджету селищної територіальної громади в сумі 108 300 гривень збільшено видаткову частину бюджету селищної територіальної громади та направити на видатки по головних розпорядниках бюджетних коштів.

Також здійснено перерозподіл коштів селищного бюджету по відділу освіти, молоді та спорту селищної ради, за рахунок чого:

- збільшено поточні видатки КНП «Липоводолинська лікарня»  в сумі 242 000 гривень;

- збільшено видатки в сумі 5000000 гривень на фінансування аварійних, відновних робіт та експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення на території Липоводолинської селищної територіальної громади;

- збільшити видатки в сумі 300000 гривень по апарату селищної ради на оплату інших енергоносіїв;

- збільшити на 30000 гривень видатки на заходи з мобілізації та ліквідації надзвичайних ситуацій та наслідків стихійного лиха на придбання матеріалів;

- збільшити видатки на благоустрій населених пунктів громади в сумі 651320 гривень на оплату послуг(крім комунальних).

Були ухвалені рішення про передачу з балансу Липоводолинської селищної ради на баланс відділу освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради матеріали на загальну суму 1000,00 грн., а також на баланс КП «ЖКГ «Липоводолинське» основні засоби, а саме два свердловинні насоси.

Прийнято рішення щодо прийняття на баланс Липоводолинської селищної ради водонапірної башти та нерухомого майна (два нежитлові приміщення). Надано   дозвіл  на списання транспортного засобу з балансу Комунального некомерційного підприємства «Липоводолинська лікарня».

Рішенням депутатів прийнято безоплатно на баланс Липоводолинської селищної ради транспортний засіб  (марка авто – RENAULT,  модель – MASTER, найменування – Спеціалізований санітарний автомобіль швидкої екстреної медичної допомоги типу В з обладнанням від Фонду Міждународної Солідарності (Республіка Польща), що надійшов на територію України як гуманітарна допомога Липоводолинській селищній раді та передано його на баланс та оперативне управління КНП «Липоводолинська лікарня».

Внесено зміни до комплексної програми «Правопорядок» на 2020-2024 роки та до Програми компенсації пільгових перевезень автомобільним транспортом на маршрутах загального користування на 2022-2023 роки. Затверджено Програму сприяння територіальній обороні Липоводолинської селищної територіальної громади на 2022 рік.

Також прийнято відповідні рішення з ряду інших питань порядку денного, детально з якими можна ознайомитися на сайті Липоводолинської селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь