A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

5 тисяч жителів Сумщини знайшли роботу з початку року

Дата: 17.06.2022 10:23
Кількість переглядів: 152

З початку цього року по сьогодні, незважаючи на воєнний стан, за сприяння служби зайнятості Сумщини роботу отримали майже 5 тис. чоловік.

Найбільше безробітних працевлаштовано у сільському господарстві, державному управлінні, торгівлі та ремонті, переробній промисловості.

Професійне навчання за направленням служби зайнятості області проходили більше 900 безробітних, зокрема, 870 безробітних навчалися в центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Після закінчення профнавчання  82,3% безробітних отримали роботу.

До громадських та інших робіт тимчасового характеру залучено 250 жителів Сумщини, які перебувають на обліку в центрах зайнятості.

Станом на 14 червня 2022 року статус безробітного мали 17,3 тис. мешканців області, що на 8,6% більше проти відповідної дати минулого року.

Середньомісячний розмір допомоги по безробіттю у січні-травні 2022 року склав 4090,9 грн, що на 20,4% більше проти відповідного періоду минулого року.

Кожен безробітний в середньому перебуває на обліку в центрах зайнятості 135 днів, а пошук роботи триває 103 дні.

За словами директора Сумського обласного центру зайнятості Володимира Підлісного, ситуація на ринку праці складна, але контрольована. Скажімо, протягом цього року більше 27 тисяч людей отримали різні послуги від служби зайнятості. Тісна співпраця служби з роботодавцями допомагає мешканцям області пережити лихоліття.

Якщо у вас є питання, звертайтеся за телефонами гарячої лінії Сумського обласного центру зайнятості: 093 276 39 66; 096 109 08 37; 067 698 29 58; 095 337 41 10 або в Telegram https://t.me/+Jis40eOnV-JjNjUy

Також усі актуальні пропозиції роботи в телеграм-каналі Робота зараз:Державна служба зайнятості: https://t.me/worknowdcz

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь