A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

З ДНЕМ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ!

Дата: 01.06.2022 11:02
Кількість переглядів: 596

Фото без описуДорогі діти! Шановні батьки!

Щороку 1 червня відзначається свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей. Це добре і радісне свято. Разом з тим, це один з найважливіших днів у календарі, який покликаний нагадати нам, дорослим, про відповідальність за благополуччя і щастя дітей. Саме діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє.

Немає більшого щастя у світі, аніж посмішки дитини. Тому святий обов’язок кожної родини, школи, органів влади та громадськості подбати про всебічний розвиток інтересів та здібностей українських дітлахів, забезпечити їм належний рівень виховання та дотримання прав дитинства.

Водночас це свято і тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги. Турбота про підростаюче покоління, його майбутнє – це головний обов’язок батьків, суспільства та держави. Врешті-решт, саме для цього всі ми живемо та працюємо. Впевнений, що об’єднавши зусилля, ми зробимо все, аби захистити наших дітей від життєвих розчарувань та можливих помилкових кроків. Адже саме від нас, дорослих, залежить те, як складеться доля кожної маленької людини, а відтак і нового покоління українців.

Щиро дякую всім, хто вкладає свою душу у виховання наших дітей, – вчителям, вихователям, тренерам, соціальним працівникам.

Слова особливої поваги – людям, які піклуються про діточок, що залишилися без батьківської опіки і найбільше потребують тепла і любові.

А батькам хочу побажати міцного здоров’я, батьківської мудрості, впевненості в завтрашньому дні, наполегливої і натхненної праці на благо ваших дітей та України!

Любі дітки! Ви – майбутнє України, наша опора, впевненість у завтрашньому дні. Тож від усього серця бажаю вам міцного здоров’я та радості. Ростіть здоровими, добрими, талановитими і радуйте нас своїми успіхами! Нехай сяюча посмішка буде вірним супутником вашого життя, а маленькі дитячі серця ніколи не покидає любов та ласка. Добра вам, мирного неба над головою та успіху у всіх починаннях. Нехай здійсняться всі ваші мрії та задуми!

З повагою

Селищний голова                                                                                                       Володимир ШТАНЬКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь