A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ ТА ГОСТЕЙ ГРОМАДИ !!!

Дата: 03.02.2022 09:55
Кількість переглядів: 303

Фото без опису

За повідомлення АТ "Сумиобленерго" 7,8,9 та 10 лютого 2022 року орієнтовно з 8.30 до 15.30 заплановане відключення електроенергії в смт Липова Долина:

вулиця Горького 1,2,2А,3,3/2,3/3,8;

вулиця Полтавська 3-35, 26-92.

Це відключення пов'язане з проведенням монтажних робіт по збільшенню дозволеної потужності дитячого садка "Берізка" по вулиці Полтавській, 30 в селищі Липова Долина.

Проблема існувала вже не один рік. Потужність електричних приладів, зокрема харчоблоку, дитячого садка "Берізка" перевищує дозволену АТ "Сумиобленерго". Це призводить до неконтрольованих автоматичних відключень цього закладу від електроспоживання, що, в свою чергу, порушує графіки приготування їжі для вихованців, виводить із ладу електроприлади. Відділом освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради виготовлена відповідна технічна документація. У зазначені дні спеціалістами АТ "Сумиобленерго" буде прокладатися нова лінія електропередач. За інформацією АТ "Сумиобленерго", максимальний час відсутності електропостачання не буде перевищувати 6 годин протягом однієї доби. Графік відключення буде коливатися, і залежатиме від темпів та виду робіт, які будуть виконуватися. Працівники АТ "Сумиобленерго" розуміють, що тривале відключення впливає на теплопостачання та обігрів приміщень, а тому будуть намагатися виконати роботи якнайшвидше.

Шановні працівники установ, організацій, торгівельних точок та їх відвідувачі, перепрошуємо за незручності, але це вимушені дії для налагодження належної та сталої роботи дитячого садка. Плануйте свій час з урахуванням ситуації, що склалася.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь