A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ СПОЖИВАЧІВ ПОСЛУГ ЦЕНТРАЛІЗОВАНОГО ВОДОПОСТАЧАННЯ ТА ЦЕНТРАЛІЗОВАНОГО ВОДОВІДВЕДЕННЯ

Дата: 16.12.2021 14:56
Кількість переглядів: 430

Фото без описуЗгідно постанови Кабінету Міністрів України від 1 червня 2011р. №869 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 3 квітня 2019р. №291).

Тарифи формуються та встановлюються на плановий період (тривалістю 12 місяців), а саме:

- для суб’єктів господарювання у сфері централізованого водопостачання та централізованого водовідведення – на період з 1 січня до 31 грудня, а для ліцензіатів, що вперше встановлюють тарифи,- інший період узгоджений органами, тривалістю 12 місяців.

Тарифи на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення формуються суб’єктами господарювання за видами ліцензованої діяльності (централізоване водопостачання та централізоване водовідведення ) у розрізі споживачів, а саме:

- споживачів, які є суб’єктами господарювання у сфері централізованого водопостачання та централізованого водовідведення (це ліцензіати, які придбавають в іншого ліцензіата питну воду з метою її подальшої реалізації споживачам та/або подають стічні води  на очищення іншому ліцензіату за окремими тарифами на централізоване водопостачання та/або централізоване водовідведення);

- Споживачів які не є суб’єктами  господарювання у сфері централізованого водопостачання та централізованого водовідведення (це фізичні чи юридичні особи які отримують або мають намір отримати послуги з централізованого водопостачання та/або централізованого водовідведення).

Іншої диференціації тарифів за категоріями споживачів не передбачено. Також не передбачено вимог щодо формування тарифів на централізоване водопостачання та/або централізоване водовідведення у розрізі територіальних громад (у разі провадження ліцензованої діяльності у декількох територіальних громадах).

За інформацією КП ЖКГ "Липоводолинське"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь