A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ОБГОВОРИЛИ ПРИОРІТЕТНІ НАПРЯМИ І ТЕМИ СПІВПРАЦІ НІМЕЦЬКОГО ТОВАРИСТВА МІЖНАРОДНОГО СПІВРОБІТНИЦТВА (GIZ) З ЛИПОВОДОЛИНСЬКОЮ ГРОМАДОЮ

Дата: 10.12.2021 11:29
Кількість переглядів: 396

Фото без описуДнями, перший заступник селищного голови Ольга ХИЖНЯК та секретар селищної ради Ростислав САВЧЕНКО зустрілися з регіональним координатором в Сумській області у Всеукраїнській асоціації громад, заступником голови Ради ЛЗІ у Лабораторії законодавчих ініціатив Олександром ХОРУЖЕНКОМ щодо плану та організації співпраці в рамках програми «EU4ResilientRegions - Special Assistance Programme Ukraine» - «Міцні регіони – Спеціальна програма підтримки України».

До участі у зустрічі долучились представники із відповідних спеціалізованих відділів та підприємств нашої громади: відділу соціального захисту населення селищної ради, Липоводолинського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) селищної ради, відділу ЦНАП, КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» та КНП «Липоводолинська лікарня». 

У ході зустрічі обговорили широке коло питань щодо діяльності мережі центрів надання адміністративних послуг, надання медичних та соціальних послуг, досягнення належної якості та доступності зазначених послуг, підвищення спроможності соціальних інституцій, окреслили основні виклики та проблеми розбудови сектору соціального захисту та закладів охорони здоров’я на території громади, ознайомились з пропозиціями щодо плану та організації співпраці в рамках проєкту. Також були представлені приклади успішних рішень та практик у соціальній сфері, сферах охорони здоров’я, енергоефективності, які впроваджуються Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) в громадах Сумської області та різних областях України.

За результатами зустрічі сторони висловили зацікавленість у співпраці в рамках Програми.

Довідково.

16 червня 2021 року Європейський Союз спільно з Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) запустили нову програму «EU4ResilientRegions - Special Assistance Programme Ukraine» - «Міцні регіони – Спеціальна програма підтримки України». Ця Програма спрямована на підвищення стійкості України в цілому та стосовно гібридних загроз зокрема і сприянню зміцненню українських реформ та згуртованості суспільства на загальнодержавному рівні.

За результатами відбору сім громад Сумської області визначено партнером програми «Міцні регіони – Спеціальна програма підтримки України», що реалізується Європейським Союзом спільно з Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ).

Програма надаватиме практичну допомогу Білопільській, Краснопільській, Липоводолинській, Новослобідській, Тростянецькій, Шосткинській, Ямпільській громадам-партнерам щодо покращення якості адміністративних, медичних та соціальних послуг, спрощення для мешканців громад доступу до цих послуг.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь