A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

З ДНЕМ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ!

Дата: 07.12.2021 13:29
Кількість переглядів: 381

Фото без описуШановні колеги, працівники і ветерани органів місцевого самоврядування, депутати!

Щиро вітаю Вас з професійним святом – Днем місцевого самоврядування!

Це свято нашої громади, кожного села та селища, кожного їх мешканця. Майбутнє нашої держави неможливе без розвитку місцевого самоврядування. Адже місцеве самоврядування – це найближча до людей і їхніх турбот владна самоор­ганізація, це вибір вільних громадян, які довіряють обраним ними представникам, і наділяють їх владними повноваженнями. Завдяки злагодженій роботі депутатського корпусу та виконавчого комітету вдається вирішувати чимало непростих питань, реалізовувати багато перспективних планів та задумів.

Усім причетним до цього свята дякую за важку, не завжди вдячну і зовні непомітну працю та бажаю міцного здоров’я, благополуччя, миру, злагоди, добра. Ваша наполеглива і самовіддана праця, високий професіоналізм і компетентність, відповідальність та активна громадська позиція є гідним внеском у розбудову нашої громади та держави. Нехай цей урочистий день додасть усім вам сил і наснаги на добрі справи, впевненості у майбутньому нашої громади, порозуміння і єдності задля добра і благополуччя нашої держави.

Сердечно дякую  мешканцям Липоводолинської селищної територіальної громади, які вносять свій посильний внесок у розвиток свого рідного краю, його інфраструктуру, адже, тільки спільними зусиллями ми зробимо нашу Липоводолинщину кращою.

Від щирого серця бажаю всім міцного здоров’я, миру, щастя, родинного затишку, благополуччя та злагоди, щоб результати нашої праці були плідними, а плани та сподівання здійснювалися та увінчувалися успіхом! Нехай щира людська вдячність та повага будуть вашою нагородою за нелегку працю, а любов та підтримка ближніх зігрівають ваші серця серед щоденних турбот.

З повагою

селищний голова                                                                                                         Володимир ШТАНЬКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь