Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

З ДНЕМ ВОЛОНТЕРА!

Дата: 05.12.2021 15:31
Кількість переглядів: 313

Фото без описуДорогі волонтери та небайдужі люди!

Сьогодні Україна та світ відзначають Міжнародний день волонтера. З цієї нагоди щиро вітаю усіх, хто своєю добровільною, самовідданою працею щодня робить країну сильнішою.

Волонтери – це люди з добрими і чуйними серцями, які не проходять повз чужу біду, люди, які роблять свій внесок у захист України. Особливо важко переоцінити роль волонтерської діяльності в умовах, коли на нашу землю прийшла війна.

В останні роки ми особливо відчули, наскільки важливою є роль волонтерів для України. Війна з Росією та пандемія змусили нас, як ніколи раніше, переосмислити свої пріоритети і визначити, що для нас найважливіше – життя у мирі на своїй рідній землі та здоров’я. Цим викликам гідно протистоять українські волонтери, які, розуміючи міру відповідальності, не залишаються осторонь, а кидаються кожного разу з повною самовіддачею допомагати країні.

В Україні, як і в усьому світі, волонтерський рух займає особливе місце, адже волонтери у нас  – це діти, які зігрівають захисників листами, малюнками, цукерками та улюбленими іграшками, це пенсіонери, студенти, що віддають останні копійки аби допомогти військовим, це патріоти, що всіляко допомагають боронити нашу рідну українську землю від агресора, це люди, які віддають всі свої заощадження на лікування поранених, які купують амуніцію для військових, які забезпечують житлом та продуктами харчування тих, хто цього потребує.

Дуже приємно, що жителі Липоводолинщини не залишаються осторонь проблем нашої держави. Певен - кожен мешканець громади вніс хоча б часточку себе, своєї душі і праці у спільну мету - допомогу нашим бійцям.

Сьогодні, у Міжнародний день волонтерів, хочу подякувати кожному з Вас за активність, людяність та безкорисливу працю. Дякую всім, хто в цей нелегкий час присвячує свій талант, енергію та виявляє щире бажання допомогти іншим, не чекаючи подяк та винагороди. Нехай Ваше добро завжди повертається до Вас сторицею! Щиро бажаю вам міцного здоров'я, довголіття, сімейного затишку, вдячності від людей, миру у ваших домівках та в нашій країні.

З повагою

Липоводолинський селищний голова                                                                 Володимир ШТАНЬКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь