A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ДЕНЬ УСИНОВЛЕННЯ – СВЯТО МИЛОСЕРДЯ ТА ДОБРОТИ

Дата: 30.09.2021 16:26
Кількість переглядів: 500

Фото без описуВ останній день вересня Україна відзначає День усиновлення. Це свято людяності, милосердя, великодушності, яке невипадково збігається з днем християнських святих Віри, Надії, Любові та матері їх Софії. Усиновлення – це особлива дорога батьківства. Благородна і складна, переповнена емоціями, очікуваннями, тривогами і обов’язково надбаннями – і дитини, і дорослого…

29 та 30 вересня перший заступник селищного голови Ольга ХИЖНЯК спільно з начальником служби у справах дітей Липоводолинської селищної ради Людмилою КОСТЯН з нагоди Дня усиновлення відвідали родини, які взяли на виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

«Приємно, що в нашій громаді є такі родини, які прагнуть взяти на виховання чи усиновити дитину. Ви відкриваєте свої обійми перед дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування, даруючи любов, увагу, турботу маленьким українцям, які волею долі позбавлені піклування власних батьків. Ви даєте кожній дитині, яка зростає у ваших родинах, найважливіше – щастя мати сім’ю, тата і маму. Ви відкриваєте дитині своє серце, розділяючи з нею свою любов і душевне тепло», - говорила Ольга Миколаївна.

На території Липоводолинскої селищної територіальної громади функціонує 3 прийомні родини у яких виховується 7 дітей, позбавлених батьківського піклування та 3 дитячі будинки сімейного типу, в яких проживає 22 дітей-вихованців, з них: 2 особи з числа дітей, позбавлених батьківського піклування.

Також, під опікою та піклуванням громадян Липоводолинської селищної територіальної громади перебуває 11 дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь