Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ВШАНУВАЛИ ПАМ’ЯТЬ ВИЗВОЛИТЕЛІВ ЛИПОВОДОЛИНЩИНИ

Дата: 09.09.2021 16:00
Кількість переглядів: 405

Фото без описуСьогодні, в селищі Липова Долина біля Меморіалу загиблим воїнам, відбувся урочистий мітинг з нагоди 78-ї річниці визволення селища від нацистських загарбників.

В урочистостях взяли участь колектив Липоводолинської селищної ради на чолі з першим заступником селищного голови Ольгою ХИЖНЯК, представники установ та організацій, учні опорного закладу Липоводолинська СШ І-ІІІ ступенів, громадськість селища.

До учасників зібрання звернулася перший заступник селищного голови Ольга ХИЖНЯК, яка закликала завжди пам’ятати величний подвиг визволителів рідної землі, зазначивши, що мужність і вірність своїй Батьківщині ветеранів Другої світової війни є прикладом для нинішніх захисників, які сьогодні боронять нашу державу.

День визволення - це свято зі сльозами на очах. Ця важлива дата – добра нагода вшанувати доблесних оборонців і визволителів у роки Другої світової війни, тих, хто виявляв небувалий героїзм на бойових рубежах, хто відбудовував селище в повоєнні часи. Ні біль кривавих втрат, ні радість великих перемог не забулися за цей час, адже пам’ять про подвиги наших дідів і прадідів та вдячність за життя на вільній землі не мають історичного терміну давності – вони вічні.

Присутні схилили голови у хвилині мовчання перед тими, хто боронив наше селище від ворога у роки Другої світової війни, вшанували пам’ять воїнів, полеглих у боротьбі за честь і свободу України, усіх невинних жертв, чиє життя обірвала війна. По завершенню мітингу відбулось покладання квітів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь