A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

СЬОГОДНІ ВСІ ДОРОГИ ВЕДУТЬ ДО ШКОЛИ

Дата: 01.09.2021 19:13
Кількість переглядів: 537

Фото без опису1 вересня 2021 року  для школярів   Липоводолинської громади пролунав перший шкільний дзвінок, який покликав їх за парти на перший урок. День знань – особливе свято! Цей день завжди яскравий, насичений емоційністю та хвилюючою атмосферою. Голосно звучить урочиста музика, звідусіль лунають теплі привітання i кожне людське серце, хвилюючись відгукується на заклик першого дзвінка!

У цей день  заклади загальної середньої освіти громади привітно відкрили двері для своїх вихованців та їх батьків. Відбулися урочисті лінійки, де були щирі вітання і побажання доброго старту у новому навчальному році.

Нинішнього навчального року під урочисті оплески присутніх та спалахи фотокамер свій перший крок у чарівну Країну Знань зробив 101 першокласник.

Представники селищної ради сьогодні взяли участь в урочистих заходах з нагоди Свята Знань.     

Зокрема,  секретар селищної ради Ростислав САВЧЕНКО привітав  колектив, учнів, батьків Беївського навчально-виховного комплексу із початком нового навчального року та  побажав учням сміливості й упевненості в собі, високого натхнення в пізнанні світу, захопливих відкриттів і нових перемог.

Керівництво, педагогів, батьків та учнівську молодь Липоводолинської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів  вітала перший заступник селищного голови  Ольга ХИЖНЯК. Вона висловила особливу вдячність педагогам за їхню щоденну, напружену працю. Побажала щоб навчання в закладі учням приносило радість, батькам - спокій, вчителям - творчість. Закликала учнів навчатися успішно, аби згодом продовжити будувати країну з європейським рівнем життя.

Завершені офіційні заходи. Школи знову наповнилися радісними та щасливими голосами дітей. В цей день у світлих класах школярам проводилися перші уроки, присвячені вихованню патріотизму та формуванню уявлення про європейську державу зі своєю історією та культурною спадщиною.

Тож, вдалого нового навчального року! Зичимо незабутніх миттєвостей шкільного життя, цікавих відкриттів та звичайно ж «безкарантинного» навчального року.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь