A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ ПРОЄКТУ ДОКУМЕНТА ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ ТА ЗВІТУ ПРО СТРАТЕГІЧНУ ЕКОЛОГІЧНУ ОЦІНКУ МІСТОБУДІВНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ ГЕНЕРАЛЬНИЙ ПЛАН СЕЛА БАЙРАК РОМЕНСЬКОГО РАЙОНУ СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Дата: 19.08.2021 16:34
Кількість переглядів: 239

1) Повна назва документа державного планування, що пропонується, та стислий виклад його змісту:

Генеральний план села Байрак Роменського району Сумської області, з планом зонування території

Стислий виклад змісту:

Проєкт містобудівної документації складається з пояснювальної записки; графічних матеріалів; плану зонування території; розділу "Охорона навколишнього природного середовища" (що є звітом про СЕО); розділів ІТЗ ЦЗ (ЦО).

Склад та зміст Генерального плану відповідає вимогам ДБН Б.1.1-15:2012 "Склад та зміст генерального плану населеного пункту». Склад та зміст плану зонування території відповідає вимогам ДБН Б.1.1-22:2017 "Склад та зміст плану зонування території» та визначає умови та обмеження, режими використання території для містобудівних потреб у межах визначених зон населеного пункту.

У звіті про СЕО проведена оцінка впливу на навколишнє природне середовище розробленого генерального плану (вплив на атмосферне повітря, воду, грунти, природні ресурси, флору і фауну), на існуючі та проєктні об’єкти, а також на стан здоров’я та добробут населення (небезпека для здоров’я населення, соціально-економічні наслідки, поводження з відходами, транспорт, розвиток інфраструктури, естетичні характеристики території, використання ландшафтів для рекреаційних цілей тощо).

2) Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування:

Липоводолинська селищна рада Сумської області, 42500, Україна, Сумська обл., Роменський район, смт Липова Долина, вулиця Роменська, будинок 10, тел.: 05452-51191, e-mail: ldol_sr@ukr.net

3) Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

а) дата початку та строки здійснення процедури:

Дата розміщення ДДП та звіту про СЕО на офіційному веб-сайті Липоводолинської селищної ради та її виконавчого комітету https://ldol-gromada.gov.ua, 25.06.2021р., строк громадського обговорення - з 19.08.2021р. по 19.09.2021р.;

б) способи участі громадськості (надання письмових зауважень і пропозицій, громадські слухання тощо):

-  надання письмових зауважень та пропозицій до Липоводолинської селищної ради;

в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань (у разі проведення):

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адреса, за якою можна ознайомитися з проєктом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування:

Липоводолинська селищна рада Сумської області, 42500, Україна, Сумська обл., Роменський район, смт Липова Долина, вулиця Роменська, будинок 10, тел.: 05452-51191, e-mail: ldol_sr@ukr.net.

Контактна особа – селищний голова, тел.: 05452-51191.

ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштова та електронна адреса та строки подання зауважень і пропозицій:

Липоводолинська селищна рада Сумської області, 42500, Україна, Сумська обл., Роменський район, смт Липова Долина, вулиця Роменська, будинок 10, тел.: 05452-51191, e-mail: ldol_sr@ukr.net.

Строк громадського обговорення - з 19.08.2021р. по 19.09.2021р.

д) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування:

офіційні веб-сайти Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України (mepr.gov.ua), Департаменту захисту довкілля та енергетики Сумської обласної державної адміністрації (http://www.pek.sm.gov.ua), офіційний веб-сайт Липоводолинської селищної ради https://ldol-gromada.gov.ua.

4) необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проєкту документа державного планування.

Підстав для проведення транскордонних консультацій щодо проєкту документа державного планування немає.

 

   Селищний голова                                                                                                             Володимир Штанько


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь