A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

У РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ ВІДБУВСЯ СЕМІНАР, ПРОВЕДЕНИЙ РЕГІОНАЛЬНИМ ОФІСОМ ВОДНИХ РЕСУРСІВ

Дата: 16.07.2021 09:45
Кількість переглядів: 314

У семінарі взяли участь керівники та профільні фахівці об’єднаних територіальних громад Роменського району, представники Роменської районної ради, заступник голови Роменської районної державної адміністрації Валентина НАЗАРЕНКО, фахівці райдержадміністрації з питань екології, агропромислового розвитку та житлово-комунального господарства. Представниками від Липоводолинської територіальної громади були: перший заступник селищного голови Ольга ХИЖНЯК, начальник відділу земельних відносин селищної ради Олександр ПОГРІБНИЙ та головний спеціаліст з питань цивільного захисту селищної ради Юрій БУРИХ.

«Питання екології та охорони навколишнього природного середовища – є пріоритетом міжнародної політики. Україна також визначила одним із основник політичних векторів – екологічний. Тому, враховуючи зміни в земельному законодавстві, органи місцевого самоврядування мають відпрацювати ефективні механізми реалізації нових повноважень, зокрема у сфері управління водними об’єктами», - зазначила на початку семінару заступник начальника Регіонального офісу водних ресурсів у Сумській області Олена ВАКАРЧУК.

Під час семінару було роз’яснено питання щодо правових засад ведення обліку водокористування комунальними підприємствами, оренди водних об’єктів, встановлення їх режимів роботи, вжиття заходів з метою протидії пожежам на торфовищах, виконання природоохоронних заходів на водних об’єктах та змін у водному законодавстві, у тому числі в питання управління, відтворення та раціонального використання водних ресурсів.

В завершення семінару його учасники мали змогу обговорити всі питання, більш детальніше зупинитися на нагальних проблемах та проконсультуватися з фахівцями щодо алгоритму першочергових дій органів місцевого самоврядування у сфері роботи користування водними об’єктами на умовах оренди.

Заступник голови Роменської районної державної адміністрації Валентина НАЗАРЕНКО відмітила важливість проведення подібних заходів та подякувала доповідачам за конструктивне висвітлення актуальної інформації.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь