A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

В ЛИПОВОДОЛИНСЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ СТВОРЕНО ЩЕ ОДНУ  ПРИЙОМНУ СІМ’Ю

Дата: 20.05.2021 18:24
Кількість переглядів: 381

Фото без описуЗ метою популяризації сімейних форм виховання серед населення громади, за сприяння відділу «Служба у справах дітей» Липоводолинської селищної ради, спільно зі службою у справах дітей Роменської районної державної адміністрації, у селищі Липова Долина створена прийомна сім’я на базі родини Надії КОРНІЄНКО.  

Відповідно до розпорядження голови Роменської райдержадміністрації від 28.04.2021 року № 98-ОД у новостворену прийомну сім’ю на виховання та спільне проживання влаштовано одну дитину, позбавлену батьківського піклування.

19 травня 2021 року перший  заступник селищного голови Ольга ХИЖНЯК та начальника відділу «Служба у справах дітей» Людмила КОСТЯН урочисто привітали новостворену прийомну родину Корнієнко та вручили подарунки і солодощі.

Посадовці висловили прийомній мамі щиру подяку за добру справу,  побажали сімейного затишку, злагоди, любові, взаєморозуміння та здоров'я.
Загалом на території Липоводолинської селищної територіальної громади функціонує 3 прийомні сім’ї, у яких виховується 7 дітей, позбавлених батьківського піклування та 3 будинки сімейного типу, в яких проживає 14 дітей-вихованців та 2 особи з числа дітей, позбавлених батьківського піклування. Також, під опікою та піклуванням в громаді перебуває 9 дітей-сиріт та позбавлених, батьківського піклування.

Шановні жителі громади, якщо Вам не байдужа доля дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування  і ви вирішили взяти їх на виховання в свої сім’ї, звертайтесь до відділу «Служба у справах дітей» Липоводолинської селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь